Tgrt Haber

Sosyal medyaya erişim sorununda son durum!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
24 Ekim 2024 10:12 - Güncelleme : 24 Ekim 2024 10:14

TUSAŞ'a yönelik gerçekleştirilen hain saldırı sonrası sosyal medya platformlarına erişim sorunu yaşandı. Sabah saatlerinde itibaren sosyal medya erişim sorunu çözüldü.

Ankara​'daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ​) tesisine yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısı sonrası sosyal medya platformlarına erişim sıkıntısı yaşandı. 

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin saldırı sonrası yaptığı açıklamada; "doğrulanmamış bilgilere karşı" dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Sosyal medyaya erişim sorununda son durum! - 1. Resim


SOSYAL MEDYAYA ERİŞİM SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Yayın yasağının ardından sosyal medya platformlarına erişim sıkıntısı yaşandı. Türkiye'de X (Twitter), Instagram ve YouTube gibi sosyal medya sitelerine erişim sorunu sabah saatlerinde çözüldü. Kullanıcılar platformlara yeniden erişebildiklerini bildirdi. Ancak sosyal medyadaki kesintiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Sıkça Sorulan Sorular

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.'nin (TUSAŞ​) Ankara​'nın Kahramankazan​ ilçesindeki tesislerine terör saldırısı düzenlendi. Saldırıyı gerçekleştiren iki terörist öldü. Teröristlerin tesis içine yüksek miktarda patlayıcı getirdikleri ve özel harekat operasyonu sırasında kendilerini patlattıkları tespit edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıda 5 vatandaşımızın şehit olduğunu açıkladı. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ise yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu, üç kişinin ise taburcu edildiğini aktardı.Hain saldırının büyük olasılıkla PKK​ tarafından gerçekleştirildiği belirten Bakan Yerlikaya, "Kimlik tespitleri ve diğer deliller netleştiğinde daha fazla bilgi paylaşacağız" ifadelerini kullandı. Terör saldırısına ilişkin başlatılan soruşturmada bir Cumhuriyet Başsavcı Vekili ve 8 savcı görevlendirildiği öğrenildi.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet24 Ekim 2024 10:15

Vay nasıl bi hain saldırı ama şükür ki sosyal medya erişimi hızlıca çözüldü böyle bir şey yaşımızın acısı

Sonraki Haber Yükleniyor...