Tgrt Haber

Spider-Man 2 PC için sistem gereksinimleri belli oldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2024 14:50 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 14:51
Spider-Man 2 PC için sistem gereksinimleri belli oldu
spider man 2,marvel

Oyunun PC sürümü için sistem gereksinimleri epey merak konusuydu. Kaynaklar, daha önce sızdırılan verilerden elde ettiği belgelerle Spider-Man 2'nin PC için sistem gereksinimlerini ortaya çıkardı.

Daha önce ocak ayı başında Insomniac Games'e ait belgeler sızdırılmış, geniş çaplı bu sızıntıda birçok oyun hakkında merak edilen detaylar ortaya çıkmıştı.

Bunlardan biri de merakla beklenen Spider-Man 2. PC kullanıcıları Marvel'in bu oyununu beklerken, kaynaklar resmi olmayan bir PC sistem gereksinimlerini ortaya çıkardı.

SPİDER-MAN 2 İÇİN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ ORTAYA ÇIKTI

Aktarılanlara göre Spider-Man 2'yi, 720p çözünürlükte, saniyede 30 kare çalıştırmak için Intel Core i7 8700K veya AMD Ryzen 5 2600X işlemciye, 16 GB RAM'li Nvidia GeForce GTX1650 Super veya AMD Radeon RX 5500 düzeyinde karta sahip bir sisteme ihtiyaç var.

Spider-Man 2 PC için sistem gereksinimleri belli oldu - 1. Resim

Daha yüksek olan 60 fps'de oynamak için ise çok daha güçlü bir sisteme sahip olmanız gerekiyor.

Spider-Man 2'nin 2024 yılında çıkması beklenen resmi PC versiyonunun sistem gereksinimleri tamamen farklı olabilir. Bu nedenle şu anki sızıntıları tam olarak göz önüne almamamakta fayda var. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...