Tgrt Haber

İşten çıkarmaların ardı arkası kesilmiyor: Bir teknoloji devi daha akıma katıldı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Bloomberg
23 Ocak 2023 12:03 - Güncelleme : 23 Ocak 2023 12:15
İşten çıkarmaların ardı arkası kesilmiyor: Bir teknoloji devi daha akıma katıldı!

ABD'li teknoloji devlerinin işten çıkarma dalgası hız kesmeden devam ederken, listeye bu kez İsveçli Spotify eklendi. Müzik ve Podcast devi toplu işten çıkarmaya hazırlanıyor.

ABD'li teknoloji​ devlerinin işten çıkarma​ furyası hız kesmeden devam ediyor. Microsoft​, Amazon, Meta ve Twitter binlerce çalışanının işine son verirken, bu dalgaya yakın zamanda İsveç merkezli bir şirket katıldı.

Dünyanın önde gelen müzik ve Podcast platformalarından Spotify​, işten çıkarma yapacağını duyurdu.

SPOTIFY, İŞTEN ÇIKARMALARA BAŞLIYOR

Geçen haftalarda Google'ın üst şirketi Alphabet'in 12 bin kişiyi, Microsoft'un 10 bin kişiyi işten çıkaracağı duyurulmuştu. Amazon​'un ise yeni planında 18 binden fazla kişinin işine son vereceği açıklandı.

Gündemin en önemli konularından biri haline gelen teknoloji devlerinin işten çıkarma dalgası, Spotify ile devam edecek.

Bloomberg'in aktardığına göre Spotify, ekonomik gerilemeden kurtulmak ve tasarruf sağlama amacıyla işten çıkarmalara başlayacağını duyurdu. Ancak firmanın kaç kişiyi işten çıkaracağına dair henüz rakam açıklanmadı.

 

Kaynak: Bloomberg
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...