Tgrt Haber

Spotify geri adım attı: Premium yeniden 1 ay ücretsize döndü

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
02 Ekim 2022 11:15 - Güncelleme : 02 Ekim 2022 11:16
Spotify geri adım attı: Premium yeniden 1 ay ücretsize döndü

Müzik ve podcast platformu Spotify, geçtiğimiz aylarda Premium için ilk 3 ay ücretsiz kampanyasında önemli değişikliğe gitti. Sevilen hizmet bu kez 1 aya çevrildi.

Müzik​ ve podcast​ hizmetleriyle bilinen Spotify​,Türkiye​'de geniş kullanıcı kitlesiyle dikkat çekiyor. YouTube Music​'in direkt rakibi olarak gösterilen platform, geçtiğimiz ay sevilen 'ilk 3 ay ücretsiz' kampanyasına geri döndü. Ancak Spotify, bu karar için bir kez daha geri adım attı. İlk katılım kapsamında 3 ay ücretsiz Premium abonelik vereceğini duyuran şirket, şimdi bunu tekrardan 1 ay ücretsiz olacak şekilde güncelledi.

Bulunduğu sektörde iyi bir konuma sahip Spotify, artık hizmete katılmak isteyen aboneler için ilk adımda 1 ay ücretsiz Premium hizmet sunacak. Bunun 3 aylık süreden düşürülmesi ise şimdiden tepkilere neden oldu.

SPOTIFY'DAN TARTIŞILACAK KARAR

Spotify Premium yeniden ilk alımda sadece 1 ay ücretsiz oldu. Spotify’ın bireysel olarak en düşük fiyatı 20,99 TL seviyelerinde. Öğrenci ise 10,49 TL'den fiyatlandırılıyor. 

Müzik ve podcast hizmeti Spotify, geçtiğimiz ay 2022 ikinci çeyrek raporunda 188 milyon ücretli aboneye ulaştığını duyurdu. Platformun toplam kullanıcı sayısı ise 433 milyon seviyelerinde. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...