Tgrt Haber

Spotify'da işten çıkarmalar başlayacak

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: Bloomberg
23 Ocak 2023 12:04 - Güncelleme : 23 Ocak 2023 12:07
Spotify'da işten çıkarmalar başlayacak

İşten çıkarma furyasına milyonlarca insana dijital müzik, podcast ve video hizmeti sunan Spotify da katıldı. Yaklaşık 10 bin çalışanı bulunan Spotify, işten çıkarma planını bu hafta duyuracak.

Küresel çapta işten çıkarma​ krizinin var olduğu dönemde, furyaya en çok kullanılan müzik platformu  Spotify​ da katıldı. 9800 çalışanı bulunan Spotify'ın, işten çıkarma planınını bu hafta duyuracağı öğrenildi.

Hangi pozisyonlardan çalışan sayısının azaltılacağı henüz belli değil. Spotify, ekim ayında 98 kişinin işten çıkarıldığını duyurmuştu. 

GOOGLE​ 12 BİN İŞÇİ ÇIKARDI

Geçtiğimiz haftada Google 12 bin kişiyi işten çıkarma planını duyurmuştu. Pandemi​ dönemindeki hızlı büyümeye yetişmek için çalışan sayısını artıran teknoloji şirketleri pandeminin sona ermesiyle birlikte yavaşlayan işler ve küresel resesyon endişelerine yanıtını işten çıkarmalarla veriyor.

Kaynak: Bloomberg
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...