Tgrt Haber

Spotify’dan yeni zamlı tarife: İşte HiFi isimli aboneliğin ayrıcalıkları

Editör: Okan Güleş / Kaynak: macrumors
20 Haziran 2023 17:32 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 17:33
Spotify’dan yeni zamlı tarife: İşte HiFi isimli aboneliğin ayrıcalıkları

Müzik ve podcast devi Spotify, yeni zamlı aboneliği için kolları sıvadı. Hi-Fi’den ilk bilgiler geldi.

Spotify​, dünyanın en popüler müzik​ ve podcast​ hizmeti olarak milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Farklı bütçelere hitap eden abonelik​ sistemi bulunan hizmete, yakında bir yenisi daha eklenecek.

Spotify Hifi isimli abonelik, mevcut aboneliklere kıyasla daha yüksek kaliteli ses deneyimi sunacak.

ZAMLI ABONELİK YOLDA

 Spotify HiFi, CD kalitesinde ses akışı sağlayacak ve uyumlu cihazlarda çalışacak. Spotify HiFi'nin fiyatı ve çıkış tarihi henüz belli değil, ancak şirket bu yıl içinde bazı ülkelerde piyasaya sürmeyi planlıyor.

 Müzik devinin sunacağı yeni abonelik, müzik tutkunları için cazip bir seçenek olabilir.

Ancak bu seçeneğin avantajlarından yararlanmak için bazı şartlar da gerekiyor. Örneğin, yüksek kaliteli ses akışı için daha fazla internet verisi kullanılması gerekecek. Öte yandan uyumlu bir hoparlör veya kulaklık da gerekecek.

Bloomberg’deki haberde ses kalitesini geliştirmek için bir süredir çalıştığı belirtilen şirketin ses kaybını en aza indirerek bunu başarmayı amaçladığı aktarıldı. Bu en pahalı seçenek için ne kadar para isteneceği henüz bilinmezken ilk olarak ABD dışındaki pazarlarda deneneceği aktarıldı. Spotify’ın yüksek kalitede sesin yanı sıra bazı ayrıcalıklar da sunacağı aktarıldı.

Kaynak: macrumors

Kaynak: macrumors

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...