Tgrt Haber

Spotify'nin ardından YouTube Music 2023 Özeti de açıklandı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5mac
30 Kasım 2023 14:46 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 14:47
Spotify'nin ardından YouTube Music 2023 Özeti de açıklandı

Spotify'nin kullanıcılara özel sunduğu 2023 özetinin ardından, Google da çok geçmeden YouTube Music 2023 Özeti'ni kullanıcılara sundu. Kimler hangi şarkıları, hangi sanatçıya dinlediğine uygulama üzerinden bakabiliyor.

Her yıl müzik​, oyun, uygulama, şarkı​ ve sanatçılara ilişkin yıllık özetler yayınlanıyor. Farklı hizmetlerin de aralarında bulunduğu özetler arasında en dikkat çekenleri genellikle Google, YouTube ve Spotify​ gibi hizmetler.

Bu yıl da Aralık ayının bitmesine az bir süre kala Spotify, kullanıcıların en çok nelerle zaman geçirdiğini gösteren 2023 özetini paylaştı. Spotify'nin ardından Google da YouTube Music​ için  özetleri paylaştı. İşte YouTube Music 2023 Özeti hakkında bilmeniz gerekenler.

YOUTUBE MUSİC 2023 ÖZETİ'NE NASIL BAKILIR?

YouTube Music 2023 özetlerine bakmak oldukça kolay. Android veya iOS cihazınızda sağ üst köşedeki profil avatarınıza dokunun ve "Özetiniz"i açın. Hikayenin tamamını öğrenmek için "Özetinizi Alın"a basın veya belirli bir bölüme atlamak için gezinti çubuğundan faydalanın.

Spotify'nin ardından YouTube Music 2023 Özeti de açıklandı

Özetler, tahmin de edeceğiniz üzere YouTube Music'te bu yıl kaç dakika müzik dinlediğinizi, farklı sanatçıları, en iyi beş müzisyenizin ve en uzun dinlediğiniz şarkılar gibi bazı istatistikleri sunuyor. Ek olarak yıl içinde kaç şarkı dinlediğinizi ve ilk beşi, çalma listelerini ve albümleri görebilirsiniz.

Kaynak: 9to5mac
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...