Tgrt Haber

Steam'de eş zamanlı oyuncu rekoru kırıldı: Aynı anda milyonlarca kişi oynadı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Steam
29 Kasım 2022 10:23 - Güncelleme : 29 Kasım 2022 10:24
Steam'de eş zamanlı oyuncu rekoru kırıldı: Aynı anda milyonlarca kişi oynadı!

Dünyanın en büyük oyun platformlarından Steam, daha önce ulaştığı eş zamanlı oyuncu rekorunu bir kez daha kırmayı başardı.

Dünyanın en büyük oyun platformlarından Steam​, milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. İçerisinde birbirinden farklı içerikleri barındıran platform, sunduğu oyunlarla kullanıcı sayısını artırmayı başarıyor. 

Daha önce üst üste eş zamanlı oyuncu​ rekoru kıran Steam, bir ay önce elde ettiği başarıyı yeni rakamla tazeledi. Bu kez 31 milyondan fazlaeş zamanlı oyuncu rekoru kırıldı.

31 MILYONDAN FAZLA OYUNCU

Steam, geçtiğimiz ay 30 milyon kullanıcının eş zamanlı olarak platformda zaman geçirdiğini kaydetti. Şimdi ise bildirilen yeni rapor, bu sayısının 31 milyondan fazlaya ulaştığını ortaya koyuyor.

En son bilgilere göre Steam, hedefi bir kez daha geçerek 31.907.888 oyuncuyu platformda toplamayı başardı. Farklı kategorilerde oyun sunan platformun, önümüzdeki aylarda da yeniden rekor​ kırması bekleniyor.

Bilmeyenler için Steam, Eylül 2003'teValve​ tarafından piyasaya sürülen bir hizmettir. Yıllar içinde gözle görülür büyüme gösteren platform, özellikle bilgisayar sahipleri için en favori hizmet arasında yer alıyor. 

EN ÇOK SATAN OYUNLAR

Yine Steam'da en çok satan oyunlara da göz atmakta fayda var. Milyonlarca kişi tarafından kullanılan platformda, en çok satan oyun Call of Duty: Modern Warfare II oldu.

Steam'de eş zamanlı oyuncu rekoru kırıldı: Aynı anda milyonlarca kişi oynadı!

İkincilikte PUBG: Battlegrounds yer alırken, listenin devamı ise;  FIFA 23, CS:GO ve Red Dead Redemption 2 ile tamamlanıyor. 

Kaynak: Steam
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...