Tgrt Haber

Tanıtım tarihi yaklaşan Nothing Phone 2’nin ‘şeffaf şarj kablosu’ ortaya çıktı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
19 Haziran 2023 14:53 - Güncelleme : 19 Haziran 2023 14:54
Tanıtım tarihi yaklaşan Nothing Phone 2’nin ‘şeffaf şarj kablosu’ ortaya çıktı

Eski OnePlus kurucusu tarafından kurulan yeni Nothing markası sektörde adını daha sık duyuracak. Şirketin yaklaşan Nothing Phone 2 modeli öncesi telefonun şeffaf olan şarj kablosu ortaya çıktı.

OnePlus’tan ayrılan Carl Pie, yeni akıllı telefon markası Nothing Phone ile adım adım ilerliyor. Bu yolculuğa ilk olarak Nothing Phone 1 ile çıkan şirket, şimdi ise ikinci modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

11 Temmuz’da Çin’de tanıtılacak yeni Nothing Phone 2 için merak edilen pek çok detay ortaya çıktı. Bununla beraber tanıtım tarihine yaklaşırken Nothing Phone 2’nin şarj kablosu da ortaya çıktı.

ŞEFFAF ŞARJ KABLOSUNA SAHİP OLACAK

Önümüzdeki ay tanıtılacak Phone 2, bir önceki Nothing Phone 1’in sahip olduğu şarj kablosundan tamamen farklı bir kablo ile gelecek. Şeffaf olan bu kablo USB Type-C standardında olacak.

Tanıtım tarihi yaklaşan Nothing Phone 2’nin ‘şeffaf şarj kablosu’ ortaya çıktı

Ayrıca Nothing Phone 1, kutudan şarj cihazıyla çıkmıyordu. Bu nedenle yaklaşmakta olan Nothing Phone 2 de yine aynı şekilde şarj cihazını kutusunda bulundurmayacak.

Önceki raporlara göre, Nothing Phone (2) Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 işlemci, 12 GB RAM ve 4.700 mAh pil ile donatılacak. Cihaz yazılım tarafında ise Android 13​ ile karşımıza çıkacak.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...