Tgrt Haber

Tanıtımına sayılı günler kaldı: Xiaomi Civi 3’ün kamera özellikleri ortaya çıktı, uygun fiyata en iyisi geliyor!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: gsmarena
23 May 2023 11:51 - Güncelleme : 23 May 2023 11:55
Tanıtımına sayılı günler kaldı: Xiaomi Civi 3’ün kamera özellikleri ortaya çıktı, uygun fiyata en iyisi geliyor!

Xiaomi, yeni nesil orta-üst düzey akıllı telefonu Civi 3’ü tanıtacak. Hemen hemen tüm teknik detayları belli olan cihazın, tanıtımına sayılı günler kala kamera özellikleri de netlik kazandı.

Xiaomi​, yeni nesil orta-üst düzey akıllı telefonu Civi 3’ü tanıtacak. Hemen hemen tüm teknik detayları belli olan cihazın, tanıtımına sayılı günler kala kamera​ özellikleri de netlik kazandı.

Xiaomi, uygun fiyata en iyi telefonları sunan markalardan sadece birkaçı. Ülkemizde de onlarca modeliyle faaliyetlerini sürdüren teknoloji devi, kullanıcıların beğenisini kısa sürede kazanmayı başardı.

Ürün gamını düzenli olarak artıran Xiaomi, 25 Mayıs’ta Çin’de Xiaomi Civi 3 modelini tanıtacak. Cihaz ile ilgili pek çok önemli özellik netlik kazanırken, bugün telefonda kullanılacak kamera da belli oldu. Xiaomi’den tanıtım öncesi yeni bilgi geldi.

XİAOMİ CİVİ 3, AMİRAL GEMİSİ KAMERAYA SAHİP OLACAK

Gsmerana’nın haberine göre Xiaomi Civi 3, Xiaomi Mi 13 ile aynı olan "Sony IMX800 sensörlü ana kamerayı kullanacak. Bu özelliğin duyurusu tanıtım öncesi resmi olarak Xiaomi tarafından yapıldı.

Tanıtımına sayılı günler kaldı: Xiaomi Civi 3’ün kamera özellikleri ortaya çıktı, uygun fiyata en iyisi geliyor!

OIS optik görüntü sabitlemeyi destekleyen bu sensör, 50 Megapiksel çözünürlüğünde ve f / 1,77 inç diyafram açıklığına sahip. Bu sayede kullanıcılar orta-üst seviye bir telefonda amiral gemisi kamera deneyimi yaşayarak en iyi görüntüleri elde edebilecek.

Ön tarafta ise Xiaomi Civi 3, 32+32 Megapiksel çift selfie kamerasına sahip olacak. Otoportre gibi önemli özelliklere sahip olacak bu kamera, 4K kayıt yapmanıza da izin verecek. Ayrıca Xiaomi Civi 3, "Orijinal Dokulu Portreleri" de destekliyor. Xiaomi Imaging Brain, üç boyutlu dokulu portreler ve doğal bir atmosfer sağlamak için ön biyonik çift ana kamerayla işbirliği yapan yeni bir portre motoru ekledi.

Kaynak: Gsmarena
Derleme: Okan Güleş/tgrthaber.com.tr

Kaynak: gsmarena

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...