Tgrt Haber

TEKNOFEST ziyaretçileri yağmur çamur dinlemedi: Yağışa rağmen büyük ilgi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Anadolu Ajansı
03 Eylül 2023 15:36 - Güncelleme : 03 Eylül 2023 16:12

İstanbul’un ardından Başkent Ankara’da düzenlenen TEKNOFEST, yine binlerce vatandaşa kapısını açtı. Yağan yağmura rağmen ilgi bir an olsun azalmadı.

Türkiye’nin havacılık alanında yerli ve milli ürünlerinin sergilendiği TEKNOFEST​, bu yıl İstanbul’un ardından kapılarını Ankara’daki ziyaretçilerine açtı.

İlk gününden bu yana binlerce kişiye ev sahipliği yapan TEKNOFEST Ankara​, yağmurlu güne rağmen bir an olsun ziyaretçi kaybetmedi.

ANKARA’DA TEKNOFEST’E BÜYÜK İLGİ

Anadolu Ajansı’nın aktardığına göre, beşinci ve son gününde TEKNOFEST, şiddetli yağmura rağmen yoğun ilgi gördü.

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay​ ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST, beşinci gününde yağmura rağmen büyük bir katılım ile gerçekleşti.

Yağmurluk giyip şemsiyeyle fuar alanını gezen ziyaretçiler stantları inceledi.

 "Yağmur yağacağını bildiğimiz halde geldik"

Eşi ve çocuklarıyla festivale gelen Mahmut Onay, yağmurlu olmasına rağmen TEKNOFEST coşkusundan geri kalmak istemediklerini söyledi.

Onay, "Yağmur yağmasına rağmen geri dönmedik, geziyoruz. Helikopterleri, uçakları, arabaları gördük çok beğendik." dedi.

Ailesiyle festival alanındaki stantları gezen Ertan Yıldız, "İlk defa geliyoruz. TEKNOFEST’e yetişmek için dün Antalya’dan geldik. Yağmurlu olacağını bilemedik ama yağmurluk yetiyor. Yağmur durmasa da bizim için önemli değil, gezmeye devam ediyoruz." diye konuştu.

İki çocuğuyla birlikte festivale gelen Hüseyin Arslan, yağmura rağmen TEKNOFEST'in çok eğlenceli geçtiğini söyledi.

Tek yağmurlukla çocuklarını yağmurdan korumaya çalışan Arslan, "Yağmur yağacağını bildiğimiz halde geldik. Çocukların çok ilgisi var. Biz de onlar istediği için geldik. Yağmur olsa da bir şekilde devam ediyoruz, dönmedik." dedi.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...