Tgrt Haber

TEKNOFEST'in rüzgarı Güney'den esecek! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
28 May 2024 20:32 - Güncelleme : 28 May 2024 20:35
TEKNOFEST'in rüzgarı Güney'den esecek! 

Türkiye'nin en büyük teknoloji ve havacılık festivali TEKNOFEST, bu yıl Adana'da gerçekleşecek. Her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan etkinlik 2-6 Ekim tarihleri arasında Şakirpaşa Havalimanı'nda olacak. 

Tarih boyunca Çukurova'nın bereketli topraklarında yetişen ürünleri ve eşsiz lezzetleriyle tanınan Adana​, bu sefer teknolojiye ev sahipliği yapacak.

Türkiye'nin yerli ve milli sanayisinin tanıtıldığı TEKNOFEST​ sayesinde ziyaretçiler, hem son teknoloji ürünleri ve yenilikçi projeleri keşfetme fırsatı bulacak hem de Adana​'nın meşhur kebabı, şalgam suyu, ve diğer yerel lezzetleri ile buluşma imkanı yakalayacaklar.

TEKNOFEST'in rüzgarı Güney'den esecek!  - 1. Resim

2-6 EKİM'DE ŞAKİRPAŞA HAVALİMANI'NDA

Festival süresince çeşitli yarışmalar, sergiler, seminerler ve atölye çalışmaları düzenlenmesi beklenirken etkinliğin 2-6 Ekim tarihleri arasında Seyhan ilçesindeki Şakirpaşa Havalimanı'nda olacağı duyurdu. 

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar​, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "TEKNOFEST mevsimi kendini hissettirmeye başladı! 2-6 Ekim tarihleri arasında ailecek Adana​'dayız!" dedi. 

 

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...