Tgrt Haber

Tesla arabalara 'gece sokağa çıkma yasağı' özelliği geliyor

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Not a Tesla App
17 Temmuz 2024 17:40 - Güncelleme : 17 Temmuz 2024 17:40
Tesla arabalara 'gece sokağa çıkma yasağı' özelliği geliyor

Tesla'nın yeni 2024.26 güncellemesi, ebeveyn denetimleri ve çocukların aşırı hız yapmasını önlemek için araç performansını kısıtlayan özellikler sunuyor.

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, özellikle ebeveynlerin çok hoşuna gideceği düşünülen bir özellik geliştiriyor.

"Not a Tesla App" sitesinin haberine göre, geçtiğimiz günlerde çalışanlara sunulan 2024.26 sürümüyle birlikte PIN kodu ile etkinleştirilen çok sayıda özellik ve ebeveyn denetimleri kullanıma sunuldu.

TESLA, 2024.26 GÜNCELLEMESİNİ GELİŞTİRİYOR

Bu özellikler arasında, anne ve babaların, çocuklarının yatma saatlerini uygulamalarını kolaylaştırabilecek "Gece Sokağa Çıkma Yasağı" adlı bir özellik yer alıyor. Araç için belirlenen sokağa çıkma yasağı süresi geçildiğinde ise Tesla mobil uygulamasına bildirim gönderiliyor.

Ebeveynler ayrıca aracın beygir gücünü ve tork değerini kısıtlayarak maksimum hızlanma seviyesini sınırlandıran bir özellik sayesinde de çocuklarının aşırı hız yapmasına engel olabilecek.

Güncellemenin beraberinde getirdiği tek yenilik bu da değil. Tesla sürücüleri artık YouTube Music ve Amazon Music uygulamalarının eklenmesiyle diğer müzik hizmetlerine muhtaç olmayacak.

Ayrıca durum çubuğunda yerel hava durumu ve navigasyona alt destinasyon ekleme seçeneği, park halinde Zoom için anında tam ekran modu, bazı menü ve panel revizyonları gibi özellikler de yeni güncellemeyle kullanıcılara sunulacak.

Kaynak: Not a Tesla App
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...