Tgrt Haber

Tesla Model Y için Türkiye’de yeni dönem: ‘’Envanter’’ satışları başladı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
16 Ekim 2023 13:54 - Güncelleme : 16 Ekim 2023 13:59
Tesla Model Y için Türkiye’de yeni dönem: ‘’Envanter’’ satışları başladı

Elon Musk’ın lüks otomobil markası Tesla, Türkiye pazarına giriş yapmasının ardından satışlarda yeni bir döneme başladı. Artık ‘’Envanter’’ satışları gerçekleşecek. Peki bu ne anlama geliyor.

Lüks otomobil markası Tesla​, yerli otomobil Togg​ ile yakın zamanda Türkiye​ pazarına giriş yaptı. Vatandaşların yoğun ilgi duyduğu Tesla’nın, sadece Model Y​ otomobili ülkemizde satılıyor.

Ancak Model Y, Almanya’da üretildiği için vatandaşlar bu araca direkt olarak sahip olamıyor. Kullanıcı tercihine göre kişiselleştiren bu otomobil için uzun süre beklemek gerekiyordu. Neyse ki Tesla buna ‘’Envanter’’  satışı ile çözüm bulmuş durumda.

TESLA’DA ‘ENVANTER’ SATIŞLARI BAŞLADI

Buraya tıklayarak erişebileceğinizi resmi sayfada fiyatları 2 milyon 722 bin TL ile 3 milyon 504 bin TL arasında üç farklı aracın satışı gerçekleşiyor, bu araçlar parası ödendiği zaman hemen İstanbul’da teslim alınabiliyor.

Öte yandan  Model Y için kısa süre önce de bir fiyat güncellemesi yapılmıştı. Kaçıranlar için o güncelleme ile aracın arkadan itişli en düşük versiyonu 2 milyon 290 bin TL’den 2 milyon 108 bin TL‘ye indi. 

Ortada yer alan çift motorlu “Long Range” versiyonu ise ciddi bir artış gördü. Bu model için artık en az 2 milyon 395 bin TL değil, 2 milyon 658 bin TL verilmesi gerekiyor. 

LOG’un haberine göre en üstteki “Performance” versiyonu ise artık en altta 2 milyon 806 bin TL değil, 2 milyon 877 bin TL‘ye satılıyor. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...