Tgrt Haber

Threads için yeni özellikler geliyor: Instagram CEO'su müjdeleri verdi!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Tecrunch
06 Temmuz 2023 17:36 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 17:38
Threads için yeni özellikler geliyor: Instagram CEO'su müjdeleri verdi!

Instagram CEO’su Adam Mosseri, yeni piyasaya çıkan Threads için beklenen özelliğin müjdesini verdi.

Meta’nın geliştirdiği yeni sosyal medya platformu Threads​, bugün itibariyle kullanıma sunuldu. Twitter​ rakibi uygulama henüz 24 saatini tamamlamadan 23 milyonun üzerinde indirmeye ulaştı.

Ancak Threads kullanıcılar için yeni bir başlangıç olsa da bazı özelliklerden yoksun. İşte Adam Mosseri​, kullanıcıların en çok istediği özellik için beklenen müjdeyi verdi.

TAKİP EDİLENLER LİSTESİ YOLDA

Techrunch’ın aktardığına göre Adam Mosseri, kullanıcıların çok talep ettiği ‘Takip Edilenler’ listesi için özelliğin bekleme listesinde olduğunu söyledi.

Bunun yanı sıra Threads için yayınları düzenleme, hesaplar arası geçiş yapma, hasthag arama ve gönderiyi beğenmek için iki kez dokunma gibi özelliklerin yakında geleceğini belirtti.

Threads için yeni özellikler geliyor: Instagram CEO'su müjdeleri verdi!

Threads, Instagram​ kullanıcılarının 500 karaktere kadar metin de dahil olmak üzere kısa yazılar yayınlamak için mevcut kimlik bilgileriyle kimlik doğrulaması yapmalarına olanak tanıyor. Bağlantı, fotoğraf ve en fazla 5 dakikaya kadar videolar yüklenirken, 100 ülkede iOS ve Android cihazlar için de indirilebilir.

Kaynak: Techrunch
Derleme: TGRT Haber

Kaynak: Tecrunch

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...