Tgrt Haber

Threads için yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor: Sıradaki özellik ‘Anahtar Kelime’

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
03 Eylül 2023 14:32 - Güncelleme : 03 Eylül 2023 14:35
Threads için yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor: Sıradaki özellik ‘Anahtar Kelime’

Meta’nın X (Twitter) rakibi sosyal medya uygulaması Threds için bir yeni özellik daha yolda. İşte yeni gelecek özellik hakkında bilinmesi gerekenler…

Elon Musk’ın Twitter’ı kısa sürede kullanıcı sayısında rekor kırarken, alternatif uygulamaların sayısı da bu yükselişle beraber artış gösterdi.

Bu bağlamda Meta​,  Threads​ uygulamasını geliştirdi ve bu uygulamada kısa sürede 100 milyon kullanıcıyı aştı. Fakat bu başarı çok uzun sürmedi ve kullanıcı sayısı neredeyse yarı yarıya düştü. Meta ise buna karşılık yeni önlemler almaya başladı ve Threads için beklenen özellikleri kullanıma sunmaya başladı. Takip Edilenler, Çeviri ve daha birçok özellik uygulama için gelirken, bir başka özellik daha yolda.

ANAHTAR KELİME, THREADS’E GELİYOR

Tamindir.com’da yer alan habere göre, Threads, şimdi de anahtar kelime üzerinde değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Artık Threads kullanıcıları anahtar kelimeler içeren gönderileri arayabilecekler. Bu işlevsellik ana Instagram​ uygulamasının yanı sıra Twitter​'da da zaten mevcut.

Sitede "Heyecanlanın, aramalar Threads'e geliyor" diye yazdı ve Vin Diesel'in "Bahse girerim bundan keyif alacaksınız" yazan bir resmi vardı. Meta, piyasaya sürülmesinden bu yana bu özelliklerin çoğunu Threads'e ekliyor.

Ancak yeni özellikler insanların siteden ayrılmasını engellemiyor gibi görünüyor. Öyle ki veriler, Threads'in yakın zamanda kullanıma sunulan web sürümünün daha fazla kullanıcı çekme konusunda çok az şey yaptığını gösteriyor. Kullanıcıların kalması için daha fazla ne yapılmalı diye düşünüyor şirket.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...