Tgrt Haber

Rusya-Ukrayna savaşı uçuşları vurdu! THY alınan kararları uzattı

26 Eylül 2022 20:34 - Güncelleme : 26 Eylül 2022 21:28
Rusya-Ukrayna savaşı uçuşları vurdu! THY alınan kararları uzattı

Rusya'nın saldırıları nedeniyle Ukrayna hava sahasının sivil uçuşlara kapatılması THY'nin çoğu seferinin iptal edilmesine neden oldu. THY'den bugün yapılan açıklamada, yurt dışına yapılan bazı seferleri durdurma kararının uzatıldığını duyuruldu. İşte THY'nin iptal edilen seferleri...

Rusya​'nın saldırıları sebebiyle Ukrayna​ hava sahası sivil uçuşlara kapatılmıştı. Bununla birlikte Türk Hava Yolları (THY), Yekaterinburg, Minsk, Soçi, Ukrayna, Krasnodar ve Rostov seferlerini bir süreliğine durdurma kararı almıştı.

31 ARALIK'A KADAR SEFER YOK

THY​'nin sosyal medya hesaplarından yapılan en son açıklamada, seferleri durdurma kararının 31 Aralık 2022 tarihine kadar uzaltıldığı duyuruldu.

İŞTE İPTAL EDİLEN THY SEFERLERİ

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"31 Aralık 2022 (dahil) tarihine kadar Yekaterinburg, Minsk, Soçi, Ukrayna, Krasnodar ve Rostov çıkışlı/varışlı uçuşlarımız iptal edildi. Değişiklik ve iade işlemlerinizi acentenizden, web sitemizden ya da 0 850 333 0 849 numaralı çağrı merkezimizden tamamlayabilirsiniz"

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...