Tgrt Haber

TikTok’a reklamsız abonelik geliyor: Instagram için de benzer abonelik yolda

Editör: Okan Güleş / Kaynak: android authority
05 Ekim 2023 10:37 - Güncelleme : 05 Ekim 2023 10:40
TikTok’a reklamsız abonelik geliyor: Instagram için de benzer abonelik yolda

Sosyal medya platformlarının son zamanlarda reklamsız abonelik üzerine çalıştığı ortaya çıktı. Instagram’ın ardından TikTok için de reklamsız yeni bir abonelik sunulacak.

Sosyal medya platformları için abonelik seçenekleri son birkaç yıldır yayılmaya başladı. Twitter’ın Blue aboneliğinin ardından Meta, Instagram​ ve Facebook​ için Meta Verified​ isimli aboneliğini piyasaya sürdü.

Önümüzdeki günlerde Verified’e ek olarak reklamsız bir abonelik daha sunmaya hazırlanan Meta, kullanıcılardan alacağı ücretle reklamsız deneyim sunacak. Ancak bu furya sadece Meta ile sınırlı kalmayacak gibi. Zira TikTok​ için de yeni, reklamsız bir abonelik planı yolda.

TİKTOK İÇİN REKLAMSIZ ABONELİK YOLDA

CNN’de yer alan habere göre, TikTok’un,abonelik planlarına dair ipuçları ilk olarak Android Authority tarafından fark edildi. Rapora göre uygulamanın en son sürümü, kısa biçimli video uygulamasının kullanıcıları için reklamsız bir aylık abonelik planını test ettiğini gösteren yeni kod dizeleriyle yüklü olarak geldi.

Android Authority, kullanıcılara iki farklı plan seçeneği sunan bir ekranı daha ortaya çıkardı. Ücretsiz kalacak ve etkinliğinize göre kişiselleştirilmiş reklamlar içerecek standart seçenek var. Ayrıca ayda 4,99 dolara mal olacak “Reklamsız” seçenek de mevcut.

TikTok’a reklamsız abonelik geliyor: Instagram için de benzer abonelik yolda

Öte yandan şimdilik şirketten resmi bir açıklama gelmedi. Bu nedenle, şu anda yalnızca sınırlı sayıda kullanıcıya açık olduğundan bunun yalnızca yürütülen bir test olduğunu varsaymak yanlış olmaz.

Platform, planı halka açıklayabilir veya sunmayabilir ve eğer bunu yaparsa geri bildirimlere göre 4,99 dolarlık fiyat etiketini de değiştirebilir.

 

Kaynak: android authority
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...