Tgrt Haber

Togg iştirakı Trugo'dan elektrikli araçlar için önemli adım: 3 ilde başlıyor

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Anadolu Ajansı
02 Eylül 2024 09:19 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 09:21
Togg iştirakı Trugo'dan elektrikli araçlar için önemli adım: 3 ilde başlıyor

Togg'un yüzde 100 iştirak firması olan ve şarj istasyonları için kurulan Trugo, inovatif şarj teknolojilerini elektrikli araç kullanıcıları ile buluşturmayı hedefleyen EVbee ile işbirliği yaptı. Trugo markası altında 3 ilde mobil şarj istasyonları kurulacak.

Togg kullanıcılarının sürüş esnasında şarjsız kalma endişesine son vermek amacıyla 81 ilin tamamında 180 kW'nin üzerindeki hızlı şarj​ cihazlarıyla kesintisiz hizmet sunan Trugo​, bu konuda önemli bir adım daha atarak EVbee ile işbirliğine gitti. İstanbul​, Ankara ve İzmir'e mobil şarj istasyonları geliyor.

TRUGO MOBİL ŞARJ İSTASYONLARI, 120 KW ÇIKIŞ GÜCÜNE SAHİP

Yapılan açıklamada Trugo'nun Türkiye'nin ilk mobil ve hızlı şarj istasyonu filosunu hayata geçiren EVbee ile işbirliği yaptığı belirtildi. Bu kapsamda istasyonların 120 kW'lik çıkış gücüne sahip olacağı ve ihtiyaç sahibi kullanıcılara 45 dakika içinde ulaşıp her seferinde yaklaşık 100 km erişim imkanı sağlayacak 18 kWh'lık enerji aktarımı sağladığı ifade edildi.

Togg iştirakı Trugo'dan elektrikli araçlar için önemli adım: 3 ilde başlıyor - 1. Resim

YENİ ŞARJ İSTASYONLARI DA YOLDA

Trugo, EVbee ile geliştirdiği bu hizmeti 81 ilin tamamına yaymayı hedeflediğini aktardı. Önümüzdeki günlerde 6 mobil şarj istasyonunun da Trugo markası ile hizmete başlayacağı vurgulandı. Şirket ayrıca kullanıcılarına bir yıl içinde en az 20 mobil şarj istasyonu ile hizmet vermeyi amaçladığını bildirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...