Tgrt Haber

TOGG’dan yeni uygulama: Trumore

08 Aralık 2022 16:55 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 16:57
TOGG’dan yeni uygulama: Trumore

Yerli otomobil üreticisi TOGG, teknolojik hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda ‘Trumore’ uygulaması duyuruldu.

Türkiye yerli otomobil TOGG​ için geri sayıma geçerken, yeni duyuruların da ardı arkası kesilmiyor. Son olarak sedan modeliyle İstanbul Havalimanı’nda sergilenen yerli otomobil için, başka bir uygulamanın daha duyurusu yapıldı.

Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda TOGG, mobilite kapsamında yeni teknoloji hamlesi ‘Trumore’ uygulamasını tanıttı.

TRUMORE​ UYGULAMASI TANITILDI

Uygulamada bir aracın ihtiyaç duyabileceği tüm bilgiler yer alıyor. Kullanıcılar uygulamayı cep telefonlarına indirerek araçlarını yaşam alanına dönüştürebiliyor.

TOGG Ceo'su Gürcan Karakaş​, uygulama ile fintek ve yapay zeka teknolojileriyle kişiselleştirilmiş bir deneyim sunacaklarını söyledi. Ayrıca bu süreçte 300'den fazla start-up ile görüşüldüğü bilgisini de verdi.

https://twitter.com/Togg2022/status/1600471582987939840?cxt=HHwWgMDTkZqbgrYsAAAA

Uygulama ile e-cüzdan ve araç içi ödeme teknolojilerine erişmek mümkün olurken, kişiye özel rota önerileri veriliyor, elektrik tüketimi, karbon salınımı gibi hesaplamalar da yapılıyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...