Tgrt Haber

Tüm iPhone kullanıcıları bu özelliği bekliyordu! Yeni güncelleme ile geliyor! İphone'da şaşırtan özellik!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5Google
26 Mart 2023 16:59 - Güncelleme : 26 Mart 2023 17:06
Tüm iPhone kullanıcıları bu özelliği bekliyordu! Yeni güncelleme ile geliyor! İphone'da şaşırtan özellik!

Tüm İphone kullanıcılarının merakla beklediği haber geldi. Artık telefonla konuşurken o sorun yaşanmayacak. İphone’un yeni güncellemesiyle sorun giderilecek.

Dünyanın önde gelen teknoloji devletinden Apple​ tarafından İphone​ modellerine yeni özellikler kazandırılmaya devam ediyor. iPhone 14 Pro ve diğer iOS16.4 uyumlu cihazlara ses izolasyonu özelliği sunan İphone, yeni güncelleme ile uzun süredir beklenen bu özelliğin kullanılabileceğini duyurdu. 

iPhone’a gelecek yeni güncelleme sayesinde bundan sonra kullanıcıların çok daha net bir şekilde telefon görüşmelerini yapabilecekleri ifade edildi. Pek çok iPhone kullanıcısı tarafından uzun süredir beklenen yeniliğin kısa sürede içinde kullanıma sunulması bekleniyor. 

TELEFON GÖRÜŞMELERİ DAHA NET OLACAK!

Apple’ın sevilen iPhone modellerine yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. iOS işletim sistemine sahip İphone modellerine uzun süredir gelmesi beklenen bir güncelleme ise büyük ilgi gördü. Bu yeni özellik sayesinde artık kullanıcıların telefon görüşmelerini daha net şekilde yapabilecekleri ifade ediliyor. 

2022 yılında FaceTime aramalarında arka plan gürültüsünü filtreleyerek seslerin daha net duyulmasını sağlayan ses yalıtımı özelliğini İphone tarafından uygulanmaya başlamıştı. Bu özellik sayesinde daha temiz bir iletişim gerçekleştirilebiliyordu. Uygulamanın kontrol merkezinden bu özelliğin aktif edilerek kullanılması mümkün hale getirildi. İphone’un bu özelliğinin artık hücresel aramalarda da kullanılabileceği belirtildi. 

İOS 16.4 GÜNCELLEMESİYLE SUNULACAK

Hücresel aramalarda da ses yalıtımı özelliğinin sunulmasının beklendiği iOS 16.4 güncellemesi tüm İphone kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor. Bu hafta içinde tam sürüm olarak yayınlaması beklenen güncellemenin sahip olduğu birçok yenilik ise dikkat çekiyor. Yeni iOS güncellemesiyle ses yalıtımı dışında farklı yenilikler olduğu da biliniyor. 

Yeni güncelleme ile ses yalıtımı özelliğinin gelmesi ise uzun süredir beklenen bir özellik olarak değerlendiriliyor. Bir arama sırasında kullanıcıların kontrol merkezine erişebilir olması ve mikrofon modundan ses yalıtımını seçmeleri sağlanacak.

Son dönemde Apple tarafından İOS’a eklenen birçok yeni özellik sayesinde İphone kullanıcıları cihazlarını çok daha verimli şekilde kullanabiliyorlar. Ses yalıtımı özelliği ise özellikle telefon görüşmelerinde kullanıcıların daha rahat iletişim kurmasını sağlayacak. 

 

Kaynak: 9to5Google

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...