Tgrt Haber

Turkcell Superonline kullananlar müjde: Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel internet hızları artırıldı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
31 Ekim 2023 14:00 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 14:01
Turkcell Superonline kullananlar müjde: Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel internet hızları artırıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında Turkcell’den bir jest daha geldi. Kullanıcılara 10 GB ücretsiz internet veren operatör şirketi, şimdi de fiber internet hızlarını Kasım ayına kadar arttırdığını açıkladı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılı tüm ülkede coşkuyla kutlandı. Öyle ki dünyanın bazı yerlerinde de Cumhuriyetin kuruluşu unutulmadı. 

100’üncü yıl kapsamında operatör şirketleri de farklılık ortaya koydu. Kullanıcılarına sürpriz yapan Turkcell​ 100’üncü yıla özel 10 GB hediye internet verirken, şimdi de sabit internet kullanıcılarını ilgilendiren önemli bir müjdeyi daha duyurdu.

TURKCELL FİBER İNTERNET HIZLARI 100 MBPS’YE ÇIKARILDI

Turkcell Superonline, fiber altyapısı üzerinden hizmet sunduğu müşterilerin internet hızını 29 Kasım’a kadar 100 Mbps’ye çıkardığını duyurdu.

Bu sayede internet paketi 100 Mbps altında olan tüm müşteriler, 29 Kasım’a kadar 100 Mbps fiber hızını deneyimleme fırsatından yararlanabilir.

Turkcell, kendi altyapısıyla Türkiye’nin 28 ilinde 5.7 milyon hane için fiber internet sunuyor. Kampanya kapsamında yaklaşık 1.5 milyon fiber kullanıcısı 1 ay boyunca 100 Mbps fiber hız seviyesine hiçbir işlem yapmadan çıkacak.

Öte yandan Turkcell Pazarlama Sorumlusu Genel Müdür Yardımcısı Alper Ergenekon konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“Cumhuriyet’in 100 yıllık mirasını ikinci yüzyıla aktaran nesil olmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Türkiye’yi dijital çağa taşıyan lokomotif markalardan biri olarak sorumluluklarımızın da farkındayız.  Yakın geleceğe ancak fiber hızında internetle ulaşabileceğimizi biliyoruz. İşte bu yüzden Cumhuriyet coşkusunu fiber hızımızı da artırarak yaşıyoruz. Fiberde paket hızı 100 Mbps altında olan müşterilerimizin indirme (download) hızlarını 29 Kasım’a kadar 100 Mbps’ye yükselttik. 100 Mbps’in altında hızlarda fiber kullanan yaklaşık 1,5 milyon müşterimizin de 100 Mbps deneyimini 1 ay boyunca yaşamasını istedik. 25 Mbps, 35 Mbps, 50 Mbps, ve 75 Mbps hıza sahip müşterilerimiz herhangi bir işlem yapmadan 29 Kasım’a kadar 100 Mbps fiber hızını deneyimleyebilecek.”

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...