Tgrt Haber

Turkcell T60 çıktı

09 May 2015 04:45
Turkcell T60 çıktı

Turkcell'in yeni cep telefonu T60 piyasaya çıktı. Turkcell, 799 TL'ye satacağı T60 ile akıllı telefon kullanan abone oranını yüzde 50'ye çıkarmayı hedefliyor

Akıllı telefon kullanımını artırmayı hedefleyen Turkcell, T60 modelini 799 TL özel fiyatla ön siparişle vitrine çıkardı. Müşterilerinin yüzde 42'sinin akıllı telefon kullandığını belirten Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, "Bu oranı yakın zamanda yüzde 50'lere çıkarmayı arzuluyoruz" diyerek, Turkcell T60 için gönlünden geçen satış rakamının 1 milyon olduğunu vurguladı. Terzioğlu, daha önceki genel müdürlere katkıları için teşekkür ederken "Hizmet ve çözümler üreten küresel Turkcell" hedefiyle çalışacaklarını vurguladı. 

HEDEF 1 MİLYON ADET 
T serisi ile data kullanımının 13 kat arttığına dikkat çeken Kaan Terzioğlu "T60, Turkcell'in gelmiş geçmiş en akıllı telefonu. Gönlümde 1 milyon adetlik satış hedefi var" dedi. Terzioğlu şirketin temel hedefini, "Biz cihaz üreticisi değiliz. Sadece müşterilerimizin ihtiyaç belirttiği yerlerde bir boşluk olduğunu görürsek T serisi ürünlerle karşılık veriyoruz" şeklinde açıkladı. 

CARİ AÇIĞI AZALTIYORUZ 
Turkcell T serisinin cari açığın azaltılmasına katkı sağladığını vurgulayan Terzioğlu, "Cari açığa 1 milyar TL pozitif katkı sağlıyor. T60 bu açıdan bakınca Türk mühendislerinin katkısının artırılmaya çalışıldığı ürün oldu" şeklinde konuştu. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...