Tgrt Haber

TUSAŞ ürünleri Güney Afrika yolcusu: Havacılık Fuarı’nda sergilenecek!

19 Eylül 2022 14:41 - Güncelleme : 19 Eylül 2022 14:42
TUSAŞ ürünleri Güney Afrika yolcusu: Havacılık Fuarı’nda sergilenecek!

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ), geliştirdiği ürünlerle Güney Afrika yolunda. Havacılık Fuarı’nda sergilenecek.

Geliştirdiği İHA’larla önemli bir konuma gelen TUSAŞ, 21-25 Eylül’de düzenlenecek Afrika Havacılık ve Savunma Fuarı’nda sahne alacak. Yerli imkanlarla geliştirilen ürünler bu fuarda meraklılarıyla buluşacak.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, uluslararası tanıtım faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyecek şirket, Güney Afrika'nın Pretorya bölgesinde bulunan Waterkloof Hava Üssü'nde düzenlenen fuara katılım sağlayacak.

YERLİ ÜRÜNLER SERGİLENECEK

Türkiye'nin havacılık ekosisteminin öncü şirketi olarak geliştirdiği hava platformlarını ve uzay projelerini, standını ziyaret edecek heyetlere tanıtacak olan şirket, Milli Muharip Uçak, Aksungur, Atak, Hürjet, Hürkuş-C, Anka, Small GEO ve Göktürk ile fuarda yerini alacak.

TUSAŞ ürünleri Güney Afrika yolcusu: Havacılık Fuarı’nda sergilenecek!

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil fuara ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

"Savunma Sanayii Başkanlığımızın liderliğinde Türkiye'nin milli katılım çerçevesinde temsil edileceği fuarda, ülkemizin savunma ve havacılık alanındaki ileri teknolojilerini Afrika bölgesinden ve dünyanın farklı ülkelerinden fuara katılacak heyetlerle buluşturacağız. Fuar kapsamında bir araya geleceğimiz heyetlere geliştirdiğimiz platformları ve yeni nesil iş modellerimizi anlatacak olmanın heyecanı içindeyiz."

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...