Tgrt Haber

Twitter çalışanlarını zor günler bekliyor: Elon Musk evden çalışmayı yasakladı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Verge
10 Kasım 2022 16:12 - Güncelleme : 10 Kasım 2022 16:26
Twitter çalışanlarını zor günler bekliyor: Elon Musk evden çalışmayı yasakladı

Twitter'ın yeni patronu Elon Musk, çalışanlarına karşı sert duruşunu sergilemeye devam ediyor. Ünlü milyarder, evden çalışma sistemini sona erdirirken, onları zor günlerin beklediğini söyledi.

Twitter​'ın yeni sahibi Elon Musk​, yaptığı her hareketle gündem olmaya devam ediyor. Gerek uyguladığı politikalar, gerekse sosyal medya platformu için aldığı kararlar tartışmalara neden olurken, son adım ise Twitter çalışanlarını yakından ilgilendiriyor.

Tesla​'da evden çalışmayı sonlandırma kararı alan Elon Musk, duruşunu Twitter çalışanları üzerinde de sergileme kararı aldı. Kısa süre önce personellere e-posta gönderen Musk, uzaktan çalışmayı sonlandırdığını açıkladı. 

EVDEN ÇALIŞMA DÖNEMİ SONA ERDİ

Çalışanları için uzaktan çalışmayı sonlandıran Musk, öte yandan 40 saat ofiste çalışma zorunluluğunu da dile getirdi. Personellere gönderilen e-postada Musk, çalışanların zor günlere hazır olmaları gerektiğini söylüyor.

Twitter çalışanlarını zor günler bekliyor: Elon Musk evden çalışmayı yasakladı

Gece gönderilen e-postada ünlü milyarder,  çalışanların haftada en az 40 saat ofiste olmalarını beklediğini ve uzaktan çalışmayı yasakladığını, “Önümüzdeki yol çetin ve başarılı olmak için yoğun bir çalışma gerektirecek.” diyerek duyurdu.

Musk, uzaktan çalışmayı kaldırana kadar Twitter çalışanları her yerden çalışabiliyorlardı.

Normal şartlarda Musk'ın bu hamlesine çok şaşırmamak gerek. Zira Twitter'ın yeni patronu, diğer sahip olduğu şirketlerde de benzer davranışı sergiledi. Bilmeyenler için birkaç ay önce Tesla çalışanları için de uzaktan çalışma​ sona ermiş, haftada 40 saat ofiste olma zorunluluğu getirilmişti.

Kaynak: The Verge
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...