Tgrt Haber

Twitter kullanıyorsanız sizi de ilgilendiriyor! Elon Musk yine yaptı yapacağını!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Nisan 2023 16:44 - Güncelleme : 15 Nisan 2023 17:05
Twitter kullanıyorsanız sizi de ilgilendiriyor! Elon Musk yine yaptı yapacağını!

Popüler sosyal medya platformu Twitter’ı rekor fiyata satın alan Elon Musk, platforma birçok yeni özellik getirmeye devam ediyor. Bu özellik ise çok konuşulacak. Twitter için düğmeye basıldı…

Tesla ve Space X’in CEO’su ve dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Elon Musk​, kısa süre önce Twitter’ı 44 milyar dolar gibi rekor bir fiyata satın almasının ardından birçok yeni özelliği kademeli olarak uygulamaya başladı.

Satın alma işleminin ardından zor günler yaşayan Twitter​ ise kullanıcıların uzun süredir beklediği bazı özellikleri uygulamaya başladı. Twitter’ı yeniden eski güzel günlerine kavuşturmak için harekete geçen Elon Musk​, birçok yeni özelliği hayata geçirmek için düğmeye bastı.

TWİTTER’DA KARAKTER SAYISI ARTIRILDI!

Twitter’ın el değiştirmesinin ardından gelen en büyük özelliklerden biri karakter sayısının artırılması oldu. Şu an için sadece Twitter​ Blue abonelerinin kullanabildiği bu özellik sayesinde kullanıcılar 10 bin karakterlik içerik oluşturabiliyor. Twitter’da ilk zamanlar karakter sayısı sadece 140 karakterdi.

TWİTTER​ BLUE ÖZELLİKLERİ DİKKAT ÇEKİYOR!

Twitter’da kısa süre önce kullanıma başlanan blue aboneliğinde karakter sayısının artırılmasına ek olarak kalın ve italik harflerin kullanımı da aktif edildi. Twitter’ı daha da işlevsel hale getirmek için sadece metinsel tarafta kalmak istemeyen Elon Musk​, Twitter​ kullanıcılarının içerik üreterek para kazanabileceği bir sistemi de getirmeye hazırlanıyor.

Twitter kullanıyorsanız sizi de ilgilendiriyor! Elon Musk yine yaptı yapacağını!

ELON MUSK’TAN TWİTTER’DA İÇERİK ÜRETENLERE İYİ HABER!

Twitter’ın ayakta kalması için tıpkı Youtube ve Twitch gibi platformlarda olduğu gibi partnerlik sisteminin getirileceği aktarılıyor. Bu sayede Twitter’da daha sürükleyici ve orijinal içeriklerin de olabileceği aktarılıyor. Bu sayede Twitter’da içerik üretenler ürettikleri içeriklerden daha iyi gelirler elde edebilecekler.

Twitter’ı satın aldığı ilk günden itibaren birçok yeni özellik sunmaya başlayan Twitter​, kullanıcılar için daha verimli bir platform olmaya çalışıyor. Twitter’da içerik üreten kişilerin gelir elde etmelerini destekleyecek yeni çözümleri de hayata geçirmeyi hedefliyor. Elon Musk’ıın gelecekte Twitter​ için planladığı daha pek çok farklı özelliğin de bulunduğu biliniyor.  

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...