Tgrt Haber

Twitter mavi tik satışı yeniden başladı: Bu kez üç farklı rozetle geldi!

13 Aralık 2022 09:43 - Güncelleme : 13 Aralık 2022 09:48
Twitter mavi tik satışı yeniden başladı: Bu kez üç farklı rozetle geldi!

Elon Musk’ın söz verdiği gibi Twitter Blue aboneliği yeniden başladı. Onaylanmış hesap ile gelen hizmet, kişiye göre farklı renkte rozetler içeriyor.

Twitter, güncellenen Blue aboneliğini yeniden başlattı. Yurt dışında başlayan hizmet, daha önce belirtildiği gibi birçok düzenlemeler ve onaylanmış hesap hizmetiyle kullanıma sunuldu.  Apple vergisiyle beraber farklı fiyatlarla gelen Twitter Blue​, iPhone kullanıcıları için daha yüksek fiyata sahip.

Twitter Blue aboneliği, Apple’ın yüzde 30 komisyon kesintisi (Apple Vergisi olarak isimlendiriliyor) nedeniyle iOS cihazlarda 11 dolara, şirketin internet sitesinden ise 8 dolara satın alınabilir hale geldi. Aboneliği alan kullanıcılar artık bir hesap incelemesi sonrasında verilecek mavi onay rozetine ek olarak yakında daha az reklam görecek, platformda daha çok öne çıkacak ve daha uzun video paylaşabilecek.

TWITTER BLUE YENİDEN SATIŞTA

Elon Musk​, yeni Blue aboneliğinde onaylanmış hesaplar için farklı renkte rozetler kullanılacağını belirtirken, hizmetin yeniden satışa sunulmasıyla; sarı, gri ve mavi renkte rozetler de ilk kez Twitter’da kullanılmaya başladı.

Şirketler için sarı renkte rozet verilirken, ünlü kişiler için mavi ve devlet kurumları için de gri renkli rozetler veriliyor. 

Twitter Blue, şu an sadece ABD, Kanada, Avustralya, İngiltere ve Yeni Zelanda‘da kullanıma sunuluyor. Musk’ın şirketi, Blue aboneliğinin daha sonra diğer ülkelere de getirecek, ancak bu ülkelerin hangisi olacağı ya da hangi ülkelerin seçildiği konusunda net bir bilgi verilmedi.

https://twitter.com/Twitter/status/1601692766257709056

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...