Tgrt Haber

Twitter mavi tik satışı yeniden başlıyor: İşte fiyatı ve Blue aboneliğin ayrıcalıkları

11 Aralık 2022 12:50 - Güncelleme : 11 Aralık 2022 12:55
Twitter mavi tik satışı yeniden başlıyor: İşte fiyatı ve Blue aboneliğin ayrıcalıkları

Twitter'ın daha önce askıya aldı Twitter Blue abonelik hizmeti yeniden dönüyor. İşte mavi tik hizmetini de kapsayan Blue'nun fiyatı ve diğer detayları....

Elon Musk​ tarafından satın alınan Twitter, önemli değişiklerle baştan aşağı yenilenmeye başladı. Gerek şirket içi gerekse uygulamada sık sık değişiklik yapılırken, mevcut Twitter Blue​ aboneliği de yenilendi.

Musk, Blue aboneliğin herkese ücretli olarak sunulmaya devam edeceğini, mavi tik​ hizmeti yani onaylı hesap rozetin de aboneliğe dahil olacağını açıklamıştı. Şimdi ise uzun bir aranın ardından beklenen gün geldi ve Twitter Blue aboneliği yeniden satışa çıkıyor.

TWITTER BLUE SATIŞI, PAZARTESİ BAŞLIYOR

Twitter Blue, bilmeyenler için Apple'ın yüzde 30 komisyon alması nedeniyle iOS cihazlarda daha fazla ücrete satılacak.

Web üzerinden abonelik almak isteyen kişilerden 8, iOS üzerinden abonelik almak isteyen kişilerden ise 11 dolar talep edilecek. 

https://twitter.com/Twitter/status/1601692766257709056

Öte yandan yenilenen Twitter Blue, bazı değişiklerle gelecek. Hesaplar için mavi doğrulama rozeti verilmeden önce inceleme yapılacak. Ayrıca öncekinin aksine, kullanıcının adı, görünen adı ve profil resminin değiştirilmesi, profili baştan doğrulayana kadar geçici olarak doğrulanmış rozetin kaybolmasına neden olacak.

Tüm bunlara ek olarak Twitter Blue'da 'resmi' ibaresi de kalkıyor. Musk'ın daha önce açıkladığı gibi onaylanmış hesaplar, kişiye göre farklı renkte rozete sahip olacak. Bu sayede devlet, şirket, kurum ya da kişileri birbirinden ayırmak mümkün olacak. 

Satışlar yarın yeniden başlarken, Twitter Blue'nun Türkiye'ye ne zaman geleceği ise merak konusu. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...