Tgrt Haber

Twitter'ın, tweet düzenleme özelliğiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Tecrunch
07 Eylül 2022 11:52 - Güncelleme : 07 Eylül 2022 11:54
Twitter'ın, tweet düzenleme özelliğiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Twitter önemli bir değişikliğe hazırlanıyor. Kullanıcılar, tweet düzenleme özelliği sayesinde paylaşımlarını yeniden alabilecek. Peki bu düzenleme nasıl olacak? İşte önemli kaynaklardan gelen bilgiler...

Haberleşme uygulamaları arasında en üst sıralarda yer alan Twitter​, önemli güncellemeler ile uygulamayı daha iyi bir hale getiriyor. Geçtiğimiz haftalarda Twitter, kullanıcıların uzun süredir beklediği tweet düzenleme özelliğini duyurdu.

Resmi olarak duyurulan tweet düzenleme özelliği şu anda test aşamasında. Ancak söz konusu özelliğin nasıl çalışacağına dair yeni bilgiler ortaya çıktı. Tecrunch, tweet düzenlemeyle ilgili önemli bilgileri aktardı.

TWEET DÜZENLEME NASIL OLACAK?

Twitter'ın test aşamasındaki özelliklerinden tweet düzenleme, isminden de anlaşıldığı üzere paylaşılan bir tweet'e düzenlemenize olanak tanıyacak. Ancak bu özelliğin detayları henüz bilinmiyordu. 

Yeni rapora göre Twitter'ın tweet düzenleme işlevi, paylaşım yapıldıktan sonraki 30 dakika içinde değişiklik yapmaya müsade edecek. 

Twitter'ın, tweet düzenleme özelliğiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

30 dakika içinde tweet'i düzenlemek mümkün olacak. Ancak bunun dışında bir sınırlama daha var. Twitter, bu süreçte sadece beş kez tweet düzenlemenize izin verecek. Bu sınırlama, yazım hatalarını düzeltmek, medya dosyalarını yüklemek veya bazı etiketler eklemek için yeterli bir süre sunacak. Elbette Twitter bunu daha da uzatabilirdi. Ancak uygulamanın kötüye kullanılmaması adına tavsiye edilen süre şimdilik 30dakika.

Kaynak: Tecrunch

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...