Tgrt Haber

Twitter, tweet düzenleme özelliğini sunmaya başladı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Verge
04 Ekim 2022 11:28 - Güncelleme : 04 Ekim 2022 11:29
Twitter, tweet düzenleme özelliğini sunmaya başladı

Geçtiğimiz günlerde ilk kez tweet düzenleme özelliğiyle paylaşım yapan Twitter, merakla beklenen bu özelliği sunmaya başladı.

Twitter​, bir süredir test ettiği ve uzun süredir beklenen özelliğini kullanıcılara sunmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde ilk kez düzenlemiş tweet atarak paylaşımda bulunan şirket, hazır hale getirdiği bu yeniliği belirli pazarlarda kademeler halinde sunuyor.

The Verge'ün aktardığına göre tweet düzenleme​ işlevi, Kanada​, Avustralya ve Yeni Zelenda'dakiTwitterBlue kullanıcıları için yayınlandı. 

ŞİMDİLİK BLUE ABONELERİNE ÖZEL

Twitter'ın yeni özelliği tweetdüzenleme, son olarak şirket tarafından paylaşılan düzenlenmiş tweet'te görüldü. Paylaşılan tweet her zamanki gibi normal görünecek, ancak tarihin yanında bir kalem simgesi olacak ve okuyuculara tweetin en son ne zaman düzenlendiğini görebilecek. 

Twitter, tweet düzenleme özelliğini sunmaya başladı

Kalem simgesine dokunulduğunda tweetin düzenleme geçmişini göreceğiniz bir sayfa karşınıza çıkacak. Bu sayede paylaşım yapan hesabın hareketlerini de takip edebileceksiniz. Elbette tweet düzenleme işlevi şu an 30 dakika ve beş düzenlemeyle sınırlı. Dolayısıyla sadece yarım saat içerisinde tweet'ler düzenlenebilecek. 

Twitter, tweet düzenleme özelliğini sunmaya başladı

Şimdilik yurt dışında Twitter Blue abonelerine sunulan özelliğin, önümüzdeki haftalarda diğer kullanıcılara da gelmesi bekleniyor. Ancak bu özelliğin tamamen ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağı bilinmiyor. 

Kaynak: The Verge
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...