Tgrt Haber

Twitter'a sınırlama getiren Elon Musk'tan yeni karar! Sayıyı artırdı...

02 Temmuz 2023 09:05 - Güncelleme : 02 Temmuz 2023 09:11
Twitter'a sınırlama getiren Elon Musk'tan yeni karar! Sayıyı artırdı...

Twitter'ı aldıktan sonra her hamlesiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü milyarder Elon Musk, son olarak doğrulanmamış hesapların günde en fazla 600 tweet okuyabileceğini açıkladı. Tüm dünyadan peş peşe tepkilerin gelmesi üzerine Musk, yeni bir açıklama yaptı.

Dünyaca ünlü milyarder Elon Musk​, Twitter​'ı aldıktan sonra değişiklikler yapacağını duyurmuştu. Her hareketiyle dikkatleri üzerine çeken Musk son olarak sosyal medya platformu Twitter'da yapacağı yeniliği kendi sosyal medya hesabından duyurdu. Musk, yeni değişiklikle birlikte doğrulanmamış hesapların günde en fazla 600 tweet​ okuyabileceğini açıkladı.

Duyuruyu kendi hesabından yapan Musk, "Aşırı veri kazıma ve sistem manipülasyonu düzeylerini ele almak için aşağıdaki geçici sınırları uyguladık.
• Doğrulanmış hesaplar günde 6000 tweet,
• Doğrulanmamış hesaplar günde 600 tweet,
• Yeni ve doğrulanmamış hesaplar günde 300 tweet görüntüleyebilecek." ifadelerine yer verdi.

SAYIYI ARTIRDI

Sosyal medya kullanıcıları bu düzenlemeden memnun olmadıklarını belirterek Musk'a tepki gösterdi. Gelen mesajların ardından yeni bir açıklama yapan Musk doğrulanmamış hesapların 800 tweet okuyabileceğini duyurdu.

Musk, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Yakında doğrulananlar için 8000, doğrulanmamışlar için 800 ve doğrulanmamış yeniler için 400'e yükselen oran limitleri."

 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...