Tgrt Haber

Twitter'da bazı profil resimleri kare oldu: İşte nedeni

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
20 Aralık 2022 13:30 - Güncelleme : 20 Aralık 2022 13:31
Twitter'da bazı profil resimleri kare oldu: İşte nedeni

Twitter'ın yeni Blue abonelik hizmetini devreye almasının ardından bazı profil resimleri kare olacak şekilde güncellendi. Peki bu ayrımın sebebi ne? İşte detaylar...

Twitter'da sürekli değişiklikler yaşanırken, yinelenen Blue aboneliğinin piyasaya sürülmesiyle başka bir değişiklik daha göze çarptı.

Elon Musk​'ın yönetiminde yeniden satışa sunulan Twitter Blue​, kullanıcıların onaylanmış hesap, yani sarı ya, gri ya da mavi tik alabileceği şekilde güncellendi. Şu anda farklı renkteki rozetler hesaba göre dağılırken, profil resimlerindeki değişiklik de gözlerden kaçmadı.

TWİTTER, BAZI PROFİLLERİ KARE ŞEKLİNDE GÖSTERİYOR

Twitter'da kısa süre önce küçük ama göze çarpan bir değişiklik oldu. Uygulamada artık onaylı hesaba sayıp bazı profiller kare şeklinde gösteriliyor. 

Yabancı basından aktarılan bilgiye göre söz konusu değişiklik yeni Twitter Blue for Business'ın bir parçası.

Fark edildiği üzere değişiklik, işletme ve markaları yuvarlak yerine kareprofil resmiyle gösteriyor.

Twitter'da bazı profil resimleri kare oldu: İşte nedeni

Örneğin Twitter'ın kendi hesabı, Apple, Microsoft ve TGRTHaber'in de profil resmi kare olarak güncellendi. Görünüşe bakılırsa Twitter, sarı rozetli hesapları şimdilik bu şekilde ayırıyor. 

Ancak Twitter Blue for Business'a kaydolan kişiler için yaşanan değişiklik sadece bu değil.

Şirketlerin kendisiyle bağlantılı ve onaylanmış hesaba sahip kişiler, yapılan güncelleme sonrası onaylanmış rozetin yanında şirketi temsil eden küçük ve kare şeklinde bir başka simgeye daha sahip oluyor. Bu da o kuruluşa bağlı kişiler için platform üzerinde bir ayrıcalık sunuyor.

 

 

 

 

 

Kaynak: Twitter

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...