Tgrt Haber

Twitter'da hesaplar birer birer askıya alınacak: Peki kimler buna dahil olacak? Elon Musk açıkladı

07 Kasım 2022 10:58 - Güncelleme : 07 Kasım 2022 10:58
Twitter'da hesaplar birer birer askıya alınacak: Peki kimler buna dahil olacak? Elon Musk açıkladı

Twitter'ın yeni sahibi Musk, bot hesaplar konusundaki hassaslığını yürürülüğe sokmak üzere. Binlerce, hatta milyonlarca hesap geçici olarak askıya alınacak. Peki kimleri kapsayacak...

Elon MuskTwitter​'ı satın aldıktan sonra sosyal medya platformunda ses gelmesi henüz gerçekleşmeye başladı. Şirket CEO'su olmak için toplu olarak dikkat çeken bir milyarder, uygulamadaki değişenlerin yanı sıra bot hesapları için de önemli atacak.

Twitter'ı satın almadan önce satın alma hesaplarından gelen Musk, sosyal ağ satın almasıyla başlayacak olan şeyden. Yakın tarihteki içinde bulunan ünlü milyarder, cevap hesaplar kafa karışıklıklarına verdi. Peki Twitter'da hangi hesaplardan alınacaklar?

TWITTER, SAHTE HESAPLARI ASKIYA ALACAK

İlk oluşturulacak şekilde oluşturulacak şekilde oluşturulacak olan sütten ilk önce hazırlanmak için oluşturulacak. Pazar gününden tertip Musk, "Twi'ın açık ara en bilgi gelmesi gerekiyor. Bizim görevimiz bu" dedi.

Twitter'da hesaplar birer birer askıya alınacak: Peki kimler buna dahil olacak? Elon Musk açıkladı

Tweet'i onda hiçbir işe yaramayacak ve bu görevin gerçekleştirileceği ile ilgili hararetlia yol açtı.

Twitter'ın kurucusu ve eski CEO'su Jack Dorsey​ ise, "Kime göre doğru mu?" diye sordu. 

Öte yandan Tesla'dan ve SpaceX CEO'su Musk, "ay Twitter'ın" sahip bir içerik çok yönlendirmeyi oluşturacağını ifade etti. Bu "parodi" ifadesini kabul ettiğini belirttiğinden, kimliğe bürünme kullandığınızdan Twitter'dan kullanıcılar tarafından satın alınacağını söyledi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...