Tgrt Haber

Twitter'da 'kullanım limiti aşıldı' sorunu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
01 Temmuz 2023 17:47 - Güncelleme : 01 Temmuz 2023 17:50
Twitter'da 'kullanım limiti aşıldı' sorunu 

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Twitter, son günlerde hatalar ve sorunlarla kullanıcılarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu sefer de "kullanım limiti aşıldı" sorunuyla karşılaşan kullanıcılar hatanın ne anlama geldiğini bulmaya çalıştı. Peki, Twitter kullanım limiti aşıldı ne demek? 

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından birisi olan Twitter​, yeni bir hatayla daha kullanıcılarının karşısına çıktı. Twitter'a giriş yapmak isteyen kullanıcılar kullanım limiti aşıldı hatası ile karşılaştı. 

'Kullanım limiti hatası' kullanıcılar tarafından sıkça aratılırken bu hatanın kullanıcıların belirli bir süre içinde yaptıkları işlemlere sınırlama getirmesiyle ilgili olduğu öğrenildi.  

TEK ÇÖZÜMÜ BEKLEMEK! 

Bu hata nedeniyle kullanıcılar bazı işlemleri gerçekleştiremez veya tweet atamaz. Kullanım limiti aşıldığında, hesabın belirli bir süre boyunca kullanılamaması söz konusu olabilir. Bu sorun genellikle yoğun kullanım veya spam aktiviteleri sonucunda ortaya çıkar. Kullanım limiti aşıldığında, hesabın normal şekilde kullanılabilmesi için bir süre beklemesi gerekmektedir. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...