Tgrt Haber

Twitter'da kuş öldü: Elon Musk yeni 'X' logosunu devreye aldı, tüm dünyada yayılıyor!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5Google
24 Temmuz 2023 12:14 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 12:28
Twitter'da kuş öldü: Elon Musk yeni 'X' logosunu devreye aldı, tüm dünyada yayılıyor!

Twitter'ın marka adı ve logosunu değiştireceğini açıklayan Elon Musk, 24 Temmuz itibariyle şirketin yeni adı ve logosunu devreye almaya başladı.

Elon Musk​, Twitter​ için büyük bir değişikliğe daha imza attı. Sosyal medya​ platformunu satın aldığı tarihten yaptığı stratejik değişikliklerle gündeme gelen ünlü milyarder, bu kez de şirketin adı ve logosunu değiştirdi.

Pazar günü paylaştığı bir tweet'te Twitter'ın 'X' olarak yeniden markalanacağını, logonun da yine X olacağını açıklayan Musk, 24 Temmuz itibariyle bu değişikliklerin uygulanmaya başladığını açıkladı. Öyle ki dünyanın dört bir yanında da değişiklikler görülmeye başladı.

TWİTTER, YERİNİ 'X'E BIRAKTI

9to5Mac'in haberine göre Twitter'daki kuş logosu bugün itibariyle kaldırılmaya başlandı ve yerini X'e bıraktı. Kullanıcılar web üzerinden giriş işlemi yaptığında artık yeni X adı ve logosu karşılıyor.

Twitter'da kuş öldü: Elon Musk yeni 'X' logosunu devreye aldı, tüm dünyada yayılıyor!

Elon Musk'ın, Twitter'ı neden X olarak değiştirdiği tam anlamıyla bilinmezliğini korurken, ünlü milyarder buna karşılık 'geçici' bir seçim atıfında bulundu. Yani önümüzdeki günlerde sosyal medya platformuna yeniden bir marka veya logo​ değişikliği de görmek mümkün.

Eğer sizler de Twitter'ın yeni internet sitesine girip, kullanmak istiyorsanız

tıklayarak X.com'a erişebilirsiniz. 

Kaynak: 9to5Google

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...