Tgrt Haber

Elon Musk duyurdu: Twitter’da ‘mavi tik’in bedeli belli oldu

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber, AA
01 Kasım 2022 21:14 - Güncelleme : 02 Kasım 2022 00:32
Elon Musk duyurdu: Twitter’da ‘mavi tik’in bedeli belli oldu

Son dakika haberi: Twitter'ı satın alan milyarder Elon Musk, sosyal medya şirketinde yeni düzenleme yaptı. Musk, 'mavi tik' için aylık 8 dolar (yaklaşık 150 TL) ücret alınacağını duyurdu.

Dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk​'ın Twitter​'ı satın almasının ardından şirkette büyük değişim de başladı.

Tesla ve SpaceX'in üst yöneticisi Musk, sosyal medya şirketinde ilk olarak mavi tik​ hesaplarına yönelik yeni düzenleme yaptı. Musk, "mavi tik" için aylık 8 dolar yani yaklaşık olarak 150 TL ücret​ alınacağını duyurdu.

https://twitter.com/elonmusk/status/1587498907336118274

Musk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Twitter'ın mavi onay işareti olan veya olmayanlar için mevcut lordlar/köylüler sistemi saçmalık. Bu işaret ayda 8 dolar." ifadesini kullandı.

Söz konusu rakamın ülkeden ülkeye değişebileceğini belirten Musk, ayda 8 dolar ödeyen kişilerin, birçok alanda platformda öne çıkacağını, daha uzun video ve ses paylaşabileceğini ve yarı oranda reklam göreceğini aktardı.

Musk, "Bu yöntemle içerik üreticilerini ödüllendirmesi için Twitter'a bir gelir kapısı açılacak." ifadesine yer verdi.

Musk, mavi tik alan kişilerin, almayan kişilerin yarısı kadar reklam göreceğini ifade eti.

 

Kaynak: TGRT Haber, AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...