Tgrt Haber

Twitter'ın en çok takip edilen hesabı artık Elon Musk'ın

30 Mart 2023 11:58 - Güncelleme : 30 Mart 2023 12:07
Twitter'ın en çok takip edilen hesabı artık Elon Musk'ın

Kısa süre önce Twitter'ı satın alan Elon Musk'ın buradaki takipçisi sayısı 133 milyonu geçti. Musk böylece eski ABD Başkanı Obama'yı geçerek Twitter'ın en çok takip edilen hesabının sahibi oldu.

SpaceX, Tesla gibi dev şirketlerin ardından Twitter​'ı da bünyesine  katan Elon Musk​, artık bu sosyal medya uygulamasının en çok takip edilen hesabının da sahibi haline geldi.

Haber Global'den Mehmet Efendi'nin haberine göre 44 milyar dolar vererek satın aldığı Twitter'daki takipçi sayısı  hızla yükselen Musk, 133 milyon takipçiyi geride bıraktı. Bugün saat 11:40 itibariyle 133 milyon 79 bin 855 takipçiye ulaşan Musk, 133 milyon 41 bin 862 takipçiye sahip eski ABD Başkanı Barack Obama​'yı geride bırakarak ilk sıranın yeni sahibi oldu.

BIEBER, KATY PERRY​, RIHANNA VE RONALDO...

Obama'nın aksine çok sık tweet atan ve günde ortalama 100 bin takipçi kazanan Musk'ın Obama'nın hesabını 17 Ocak'ta geçeceği öngörülmüştü. Ancak bu tahmin tutmadı ve Musk, ancak 2 ayı aşkın süre sonra Obama'yı geride bırakabildi.

En çok takipçisi bulunanlar listesinin listesinin 3. sırasında 113 milyonu aşkın takipçisiyle Justin Bieber​ yer alırken, Bieber'ı Katy Perry, Rihanna ve Cristiano Ronaldo takip ediyor. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...