Tgrt Haber

Üsküdar Belediyesi’nden E-spor hamlesi: Hem eğlendiler hem de para kazandılar

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: TGRT Haber
18 Şubat 2024 19:55 - Güncelleme : 19 Şubat 2024 08:53

Üsküdar Belediyesi, gençlerin E-Spor sektörüne artan ilgisi üzerine E-Spor Merkezi'ni son teknolojik imkanlarla yeniledi. Takım eşleştirme ve tanıtım programında E-Spor turnuvası düzenlendi. 50 bin TL'yi bulan final ödülleri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından takdim edildi.

Haber: Berkay Alptekin 

Üsküdar Belediyesi​ E-Spor Merkezi'nin takım eşleştirme ve tanıtım programında E-Spor turnuvası düzenledi. MOBA, FPS​, RTS ve diğer tüm espor alanlarında profesyonelleşmek isteyen gençler, E-Sporun tatlı rekabeti ile Üsküdar Belediyesi E-spor Merkezi'nde becerilerini sergiledi.

Gençler, E-Spor Merkezi'nde teknik, taktik gelişimin yanı sıra psikoloji, performans yönetimi, etik, organizasyon ve bunun gibi bir çok alanda kendilerini geliştirme fırsatı yakalayacaklar.

Üsküdar Belediyesi, E-spor merkezini son teknolojiyle donattı! Gençlere modern bir tesis sunuyor - 1. Resim

260 m2'lik bir alan üzerine inşa edilmiş olan Üsküdar E-Spor Merkezi'nde ki ekipmanlar da gelişen oyun ve teknolojilerle birlikte profesyonel e-spor takımlarının rahatlıkla oyun oynayabilecekleri yüksek güçlü ve hızlı bilgisayarlarla yenilendi. Gençlerin E-Spor dışında farklı isteklerini de dinleyen Üsküdar Belediyesi, yıl boyunca sertifikalı oyunculuk, koçluk menajerlik ve yayıncılık dersleri de verecek.

Üsküdar Belediyesi, E-spor merkezini son teknolojiyle donattı! Gençlere modern bir tesis sunuyor - 2. Resim

BİRÇOK OYUNDA TURNUVALAR DÜZENLENECEK

Riot Games tarafından geliştirilip yayınlanan, oynaması ücretsiz çok oyunculu taktiksel FPS video oyunu Valorant ile yapılan turnuvada Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen gençleri yoğun isteği üzerine başta Counter Strike 2 olmak üzere daha birçok oyunda farklı türlerde etkinlikler düzenleyeceğini dile getirdi.

Üsküdar Belediyesi, E-spor merkezini son teknolojiyle donattı! Gençlere modern bir tesis sunuyor - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...