Tgrt Haber

Uygun fiyatıyla dikkat çekecek iPhone SE 4, iPhone 14’ün önemli bir özelliğini taşıyacak

07 Aralık 2023 11:34 - Güncelleme : 07 Aralık 2023 11:35
Uygun fiyatıyla dikkat çekecek iPhone SE 4, iPhone 14’ün önemli bir özelliğini taşıyacak

Apple’ın uygun fiyatlı SE ailesi, yeni tanıtılacak iPhone SE 4 ile bir kez daha gün yüzüne çıkacak. Hakkında onlarca sızıntı ve iddia ortaya atılan bu telefon için son olarak pil bilgileri de paylaşıldı.

Mevcut iPhone fiyatları dünyanın her yerinde oldukça pahalı. Özellikle Türkiye’de vergilerle birlikte bu fiyatlara erişebilmek epey zor. 

Bu nedenle Apple​ geçtiğimiz yıllarda, kullanıcılara bütçe dostu bir telefon geliştirdi ve iPhone SE serisini piyasaya çıkardı. Son olarak SE 3 modelini tanıtan Apple, bu cihazdan sonra seride herhangi bir güncelleme yapmamıştı. Ancak şimdi merakla beklenen iPhone SE 4​ için geri sayıma geçildi.

İPHONE SE 4, İPHONE 14’ÜN PİLİNİ KULLANABİLİR

Dördüncü nesil iPhone SE için test edilen pil​ ayrıntıları paylaşıldı. Güvenilir kaynaklar göre SE 4, D59 cihaz tanımlayıcısına sahip olacak ve muhtemelen iPhone 14​ ile aynı pili kullanacak.

Yeni nesil iPhone SE'nin kısmen monte edilmiş prototipleri, Apple'ın geçmişte kullandığı A2863 model numaralı lityum iyon pil ile donatılacağını ortaya koyuyor. Dahili tasarım belgeleri de değişikliği doğruluyor. Pilin kapasitesi mevcut iPhone SE 3'e kıyasla biraz daha artırılacak. 

-iPhone SE 3: 2018 mAh
-iPhone 14 (A2863): 3279 mAh

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...