Tgrt Haber

Uygun fiyatlı Nothing Phone 2a için ilk bilgiler geldi

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Gizmochina
29 Kasım 2023 15:15 - Güncelleme : 29 Kasım 2023 15:16
Uygun fiyatlı Nothing Phone 2a için ilk bilgiler geldi

Nothing, amiral gemisi modellerinden daha ucuz bir fiyatla satışa sunacağı 'Nothing Phone 2a' modeli için kolları sıvadı. Yeni akıllı telefonun teknik özelliklerine dair birkaç detay da sızdırıldı.

OnePlus kurucu ortağı Carl Pei​ tarafından kurulan Nothing, mobil sektörde yepyeni bir marka. Yüksek performanslı ve rekabetçi akıllı telefon modelleri ile adını duyurmayı başaran şirket, Nothing Phone 1 ve Nothing Phone 2 cihazlarını Türkiye'de satışa sundu.

Gizmochina'nın haberine göre, marka yakın zamanda üçüncü telefonunu piyasaya sürmeyi.planlıyor, ancak beklenenin aksine Nothing Phone 3 olarak adlandırılmayacak. AIN142 model koduna sahip olduğu belirtilen söz konusu cihazın 'Nothing Phone 2a' ismiyle kullanıcı karşısına çıkması bekleniyor.

NOTHING PHONE 2A ÖZELLİKLERİ NASIL OLACAK?

Ayrıca ürünün bazı özellikleri de şimdiden belli olmuş durumda. İlk olarak cihaz, ön kamerası için ortalanmış bir deliğe sahip olan 6.7 inçlik bir AMOLED ekranla gelecek. Ve arka görüntüsü de 'Glyph Interface' LED ışıklarına sahip olacak.

Akıllı telefonun, ismindeki '2a' ibaresinden yola çıkarak, Nothing Phone 2'nin 'kırpılmış bir versiyonu' olması bekleniyor. Amiral gemisi kadar performanslı ve yüksek fiyatlı olmayacağı tahmin ediliyor. Tıpkı Nothing Phone 1 modeli gibi, orta seviye bir cihaz olarak konumlandırılacağı belirtiliyor.

GSMArena'ya göre Nothing Phone 1 yaklaşık 350 dolar, Nothing Phone 2 ise 559 dolar fiyat etiketine sahip. Nothing Phone 2a'nın da bu iki cihaz arasında konumlandırılacağı düşünüldüğünde, fiyatının 300 dolar bandında olacağı öngörülüyor.

Bu arada Nothing, Nothing Ear (3) olarak adlandırılan üçüncü nesil kablosuz kulaklık modelini de ocak ayında piyasaya sürecek.

Kaynak: Gizmochina

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...