Tgrt Haber

Valorant, Xbox ve PlayStation 5'e geliyor: Tarih belli oldu

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Donanım Haber
08 Haziran 2024 15:09 - Güncelleme : 08 Haziran 2024 15:10
Valorant, Xbox ve PlayStation 5'e geliyor: Tarih belli oldu

Riot Games'in popüler taktiksel nişancı oyunu Valorant, 14 Haziran'da PS5 ve Xbox Series X/S için sınırlı beta olarak çıkış yapacak.

Riot Games​, büyük yankı uyandıran taktiksel nişancı oyunu Valorant​'ı 2020 yılında PC platformuna özel olarak piyasaya sürmüştü. Oyun dünyasında sağlam bir yer edinen Valorant, şimdi ise konsol dünyasına kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Geliştirici ekip, FPS​ oyununu 14 Haziran 2024 tarihinde PlayStation 5​ ve Xbox Series X/S​ konsollara "limitli beta" olarak çıkaracağını duyurdu.

VALORANT, PS5 VE XBOX'A GELİYOR

Donanım Haber'in aktardığına göre Riot, oyunu daha geniş bir kitleyle test etmek ve aynı zamanda yeni gelen konsol oyuncularının oyunun haritalarına, modlarına, oynanabilir karakterlerine (ajanlar), özel yeteneklerine ve silahlarının nasıl çalıştığına alışmasını sağlamak için sınırlı beta sürümü olarak çıkış yapacağını söylüyor.

Beta 14 Haziran'da başlayacak ve Temmuz ayına kadar devam edecek. Beta programa katılan oyuncular, çeşitli haritaları, modları deneyimleyebilecek. Yeni oyuncular belli sayıda karakterle oynayacak, Xbox Game Pass aboneleri ise PC'de olduğu gibi tüm ajanların kilidi açılmış şekilde oyuna başlayacak.

Kaynak: Donanım Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...