Tgrt Haber

Vivaldi tarayıcı nihayet iPhone ve iPad için de çıktı: Masaüstü deneyimi iOS'a geldi!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Vivaldi
28 Eylül 2023 15:10 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 15:16
Vivaldi tarayıcı nihayet iPhone ve iPad için de çıktı: Masaüstü deneyimi iOS'a geldi!

Android ve masaüstünde popüler olarak kullanılan Vivaldi tarayıcı, uzun zaman sonra iOS ve iPadOS destekli cihazlar için de kullanıma sunuldu. Artık hem iPhone hem de iPad kullanıcıları bu tarayıcıyla internet deneyimini sürdürebilecek.

Google Chrome, Opera ve Microsoft Edge, Safari'ye alternatif olarak iPhone​ veya iPad​'de en çok kullanılan tarayıcılar arasında. Fakat bunun dışında hem Android hem de masaüstünde dikkat çeken Vivaldi isimli bir tarayıcı​ daha bulunuyor. 

Android ve bilgisayarlarda uzun süredir kullanılan Vivaldi, uzun aranın ardından şimdi de iPhone ve iPad'lere geldi. Kullanıcılar artık Vivaldi deneyimini iOS/iPadOS cihazlarında sürdürebilecek.

VİVALDİ ARTIK İOS​ VE İPADOS CİHAZLARDA DESTEKLENİYOR

Vivaldi'nin konuya ilişkin duyurusu şöyle:

Vivaldi tarayıcı nihayet iPhone ve iPad için de çıktı: Masaüstü deneyimi iOS'a geldi!

İster sıradan ister ileri düzey bir kullanıcı olun, Vivaldi'nin güçlü özellikleri ve eşsiz kişiselleştirme seviyeleri ile web'de istediğiniz gibi gezinmek için esneklik ve çok yönlülük elde edersiniz. 

iOS'taki Vivaldi, Masaüstü tarzı sekmeler, Hızlı Aramalar, Paneller, Notlar, Okuma Listesi, İzleyici ve Reklam engelleyici içeren bir dizi yerleşik araç ile bize özgü bir görünüm ve hisse sahip. Ve elbette, Senkronizasyon işlevselliği ile Vivaldi'yi ve tarama verilerinizi yanınızda götürmeniz için güvenli bir yol sunuyoruz.

"Vivaldi'yi iOS'a getirdiğimiz için çok heyecanlıyız. Artık güçlü, kişisel ve özel bir gezinme deneyimi yaşayabilirsiniz," diyor Vivaldi kurucu ortağı ve CEO'su Jon von Tetzchner.

Sizler de iPhone veya iPad için Vivaldi tarayıcıyı App Store üzerinden yükleyebilirsiniz.

Kaynak: Vivaldi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...