Tgrt Haber

Vivo V29 5G, şık tasarım ve dikkat çeken özelliklerle Türkiye’de satışa sunuldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Anadolu Ajansı
19 Eylül 2023 17:00 - Güncelleme : 19 Eylül 2023 17:06
Vivo V29 5G, şık tasarım ve dikkat çeken özelliklerle Türkiye’de satışa sunuldu

Çinli teknoloji devi Vivo’nun, amiral gemisi özelliklere sahip şık tasarımlı telefonu Vivo V29 5G, Türkiye pazarında satışa çıktı. İşte fiyatı ve özellikleri.

Akıllı telefon​ pazarının aktif üreticilerinden Vivo​, Türkiye pazarında da yeni modelleriyle rekabetini sürdürüyor. Çin merkezli teknoloji devinin 5G özellikli bir akıllı telefonu daha Türkiye’de satışa çıktı.

İddialı özellikleri, şık tasarımı ve kamerasıyla öne çıkan Vivo V29 5G, amiral gemisi kategorisinde satışa sunuldu. İşte özellikleri ve fiyatı.

VİVO V29 5G TÜRKİYE'DE SATIŞA ÇIKTI

V29 5G, segmentinde ilk olan kavisli AMOLED ekranı ile de rakiplerini geride bırakmayı hedefliyor. Üstelik vivo Türkiye, V29'u 2 büyük Android güncelleme garantisi ve 3 yıl Android güvenlik güncelleme garantisi ile satışa sunuyor.

Öte yandan Vivo’nun amiral gemisi modeli, yenilikçi "Star Işığı" özelliği ile özellikle stüdyo portresi konusunda son derece iddialı bir alternatif.

Telefonun arkasında bulunan ana kamera​ bölümünde yer alan ve telefonlardan ayrı satılan selfie ışıklarını çağrıştıran büyük ışık halkası, standart bir flaştan 9 kat daha fazla ama profesyonel stüdyolardakilere benzer yumuşak bir ışık sunuyor.

50 MEGAPİKSEL ANA KAMERA

V29 5G, gelişmiş 50 MP OIS Ultra Algılama Kamerası ile de son derece istikrarlı görüntülerin yakalanmasını sağlıyor, fotoğraf ve videolarda gece ve düşük ışık koşullarında bile olağanüstü görüntü kalitesi sunuyor.

Bunun yanı sıra kullanıcılar, Süper Ay Modu ile gece gökyüzünün en güzel anlarını ve ayın en parlak görüntülerini yakalama, Astro modu ile de samanyolunu fotoğraflama imkanı buluyor. 

Vivo V29 5G, şık tasarım ve dikkat çeken özelliklerle Türkiye’de satışa sunuldu

OIS ve EIS tarafından desteklenen Ultra Kararlı Video özelliği de gece daha istikrarlı ve net video çekimleri sağlıyor.

Diğer teknik açılardan, V29 5G, 1,5K çözünürlük, süper yüksek piksel yoğunluğu ve 120 Hz yenileme hızına sahip 6,78 inç boyutundaki AMOLED 3D kavisli ekranı ile kullanıcılara etkileyici bir görüntüleme deneyimi sunuyor

V29'un ayrıca bağımsız denetim, doğrulama, test ve belgelendirme kuruluşu SGS tarafından verilmiş 3 adet profesyonel seviyede göz koruma sertifikası bulunuyor.

Gücünü, Snapdragon 778G yonga setinden alan telefon, Memory Booster özelliği sayesinde kullanıcılara 8 GB RAM + 8 GB Genişletilmiş RAM ile geniş depolama alanı da sunuyor.

Vivo V29 5G, şık tasarım ve dikkat çeken özelliklerle Türkiye’de satışa sunuldu

Diğer yandan pil tarafında 4600 mAh (TYP) güçlü bataryasıyla uzun süre kullanım sunan V29'un, telefonu sadece 18 dakika içinde yüzde 1'den yüzde 50'ye şarj edebilen 80W hızlı şarja sahip olduğunu da belirtmekte fayda var.

TOZA VE SUYA DAYANIKLI

V29'un toza ve suya karşı dayanıklılığı da IP68 sertifikası ile belgelendi. V29, 60'ın üzerinde kontrollü laboratuvar güvenilirlik testinden başarıyla geçerek kullanıcıların yağmur veya güneş ışığında da uzun ömürlü, endişe duymadan kullanabilecekleri dayanıklı bir telefon olduğunu ispatladı.

FİYAT

vivo V29 5G modelinin Türkiye satış fiyatı 19,999 TL olarak açıklandı. 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...