Tgrt Haber

WhatsApp bu kez mesajları saklayacak: İşte çok konuşulacak yeni özellik!

11 Ocak 2023 10:33 - Güncelleme : 11 Ocak 2023 10:56
WhatsApp bu kez mesajları saklayacak: İşte çok konuşulacak yeni özellik!

Anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp, çok ses getirecek bir özellik için daha kolları sıvadı. Mesajları saklamak mümkün olacak.

2022’de onlarca özelliği kullanıcılarla buluşturan WhatsApp​, gizlilik ayarlarında da pek çok değişiklik yaptı.

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformu liderliği kimseye kaptırmazken, yeni özelliklerle kullanıcı deneyimini daha iyi hale getirmeyi amaçlıyor. Ancak tüm bunlar gerçekleşirken ortalığı karıştıracak özellikler de gündem olmaya devam ediyor.

KAYBOLAN MESAJLAR ARTIK SAKLANABİLECEK

WhatsApp, yakın zamanda birçok yeni özellikle karşımıza çıktı. Uygulama, söz konusu özellikler göz önüne alındığında rakiplerinden önde olmasa da kullanıcıların ihtiyacını karşılamak için önemli atıyor. Bu adımlardan biri de Saklanan Mesajlar özelliği.

Wabetainfo sitesinin aktardığına göre WhatsApp, kaybolan mesajların süresi dolsa bile mesajları saklayabilme özelliği üzerine çalışıyor.

WhatsApp bu kez mesajları saklayacak: İşte çok konuşulacak yeni özellik!

Kullanıcılar, saklayabilecekleri gibi istedikleri zaman kaldırma seçeneğine de sahip olacak. Bu seçeneği seçtikten sonra mesaj, herkes için silinecek. Bunun yanı sıra mesajları diğer normal mesajlardan ayırmak için küçük bir görsel fark da olacak.

Ekran görüntüsünden anlaşıldığı üzere mesajın yanında yer alan işaretin Instagram Kaydedilenler işaretiyle aynı olduğu gözlerden kaçmıyor. Kullanıcılar yeni güncellemeyle faydalı sayılacak bu özelliğe sahip olacak.

 Saklanan Mesajlar özelliği şu an geliştirme sürecinde. Bu nedenle özelliğin ne zaman ve nasıl kullanılabileceğiyle ilgili herhangi bir bilgiye yer verilmiyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...