Tgrt Haber

WhatsApp, ilişki bitirmeye sebep olacak yeni özelliğini devreye aldı! Ortalık karışacak

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
13 Eylül 2022 11:40 - Güncelleme : 13 Eylül 2022 11:44
WhatsApp, ilişki bitirmeye sebep olacak yeni özelliğini devreye aldı! Ortalık karışacak

WhatsApp, özellikle birilerinden kaçmak isteyen kişiler için bomba özelliğini devreye aldı. Şu anda beta kullanıcılarına sunulan güncelleme, önümüzdeki dönemde herkes tarafından kullanılabilecek.

Son dönemdeki güncellemeleriyle gündeme gelen WhatsApp​, çok tartışılan bir o kadar da çok istenen yeni özelliğini test etmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde WhatsApp'ta çevrimiçi durumunu gizlemenin mümkün olacağı ortaya çıkarken, söz konusu özellik şimdi kullanıcılara sunulmaya başladı.

Günlük hayatta bazı kişiler WhatsApp'ta çevrimiçi olduğunun herkes tarafından bilinmesini istemez. Bu anlamda uygulamanın önemli bir eksikliği vardı. Ancak WhatsApp, artık kullanıcı geri bildirimlerini daha çok dinliyor ve özellik bakımından da uygulamayı daha zengin hale getiriyor.

ÇEVRİMİÇİ GİZLEME ÖZELLİĞİ SUNULMAYA BAŞLADI

WhatsApp'ın çok tartışılacak yeni özelliği bugün itibariyle beta kullanıcılarına sunulmaya başladı. Yeni bir özelliği ilk olarak beta kullanıcılarına sunan WhatsApp, resmi sürümü de çok geciktirmeden kullanıcılarına sunacaktır.

Gizlilik​ tarafında birkaç hafta önce WhatsApp değişiklikler yapmıştı. Durum ya da diğer bilgileri artık kişiye özel olarak ayarlayabilmek mümkünken, çevrimiçi gizleme de aynı şekilde gizlilik tarafında atılan önemli adımlardan biri.

WhatsApp, ilişki bitirmeye sebep olacak yeni özelliğini devreye aldı! Ortalık karışacak

Yukarıdaki ekran resminde de görüldüğü üzere WhatsApp çevrimiçi gizleme, aktif olduğunuzu belirli kişilere göre ya da herkese kapalı bir şekilde ayarlamanıza olanak tanıyor. 

Yeni gizlilik ayarı sayesinde artık arkadaş ya da diğer kişilerden çevrimiçi olma durumunuzu gizleyebileceksiniz. Bu, kısaca uygulamayı artık gizli şekilde kullanabileceğinizi de gösteriyor. Elbette söz konusu yenilik bazı kişileri memnun ettiği kadar, tartışmaların da yaşanmasına neden olacaktır.

İlişkisi bulunan kişiler konuştuklarının çevrimiçi durumunu gizlemesini istemeyecektir. Dolayısıyla bu özelliğin gelişiyle birlikte tartışmalar da artacaktır diye tahmin ediyoruz. Peki sizler çevrimiçi durumuzunu gizler miydiniz? Yeni özellikle ilgili düşüncelerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
kara12 Kasım 2022 13:41

yeni özellik bence hiçte iç açıçı deyıil eskisi gibi bilgiler çevrim içi olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...