Tgrt Haber

WhatsApp her kullanıcının derdine derman olacak! Artık grupla uğraşmak yok

01 Kasım 2022 12:36 - Güncelleme : 01 Kasım 2022 12:48
WhatsApp her kullanıcının derdine derman olacak! Artık grupla uğraşmak yok

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliğiyle herkesin derdine derman olacak. Artık kendine mesaj atmak isteyenlerin grup kurmasına gerek kalmayacak.

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan mesajlaşma​ uygulaması WhatsApp​, kendine mesaj atmak için önce grup kurup ardından gruptakileri atma derdine son verecek. WhatsApp, milyonlarca kullanıcının kullandığı bu yöntemi artık özellik haline getiriyor. Şirket kendine mesaj atma özelliğini geliştiriyor. 

Not almak için milyonlarca kişi WhatsApp'ı kullanınca, popüler mesajlaşma platformu bu konuda harekete geçti. Her gün düzenli olarak girilen uygulamadaki bu hatırlatmalar için sistemin açığı kullanılıyordu.

WABetaInfo'nun tespit ettiği yeni bir geliştirmeye göre WhatsApp kişilerin kendilerine mesaj atmasına izin verecek. 

WhatsApp her kullanıcının derdine derman olacak! Artık grupla uğraşmak yok

Ekran görüntülerine göre tıpkı normal bir kullanıcıya mesaj gönderir gibi "Me" yani "Bana" seçeneği ortaya çıkacak ve bu sohbette kendinize mesaj gönderebileceksiniz.  Beta aşamadaki bu özelliğin kararlı sürüme ne zaman geleceği, ise belirsiz. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yeşim KARADAG 1 Kasım 2022 21:23

Çocuk yardım talebinde yardım alamiyorum

Seda Mutlu 1 Kasım 2022 21:20

Lütfen hızlı bir şekilde gelsin lütfen

Mustafa kalkan 1 Kasım 2022 13:38

Güzel bir uygulama

Sonraki Haber Yükleniyor...