Tgrt Haber

WhatsApp için yeni özellikler duyuruldu: Tüm dünyada sunulmaya başlıyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Meta Blog
22 Mart 2023 09:57 - Güncelleme : 22 Mart 2023 10:03
WhatsApp için yeni özellikler duyuruldu: Tüm dünyada sunulmaya başlıyor

Mesajlaşma servisi WhatsApp için halihazırda birçok yeni özellik geliştirilirken, bunlardan testleri tamamlananlar güncelleme ile kullanıcılara sunuluyor. WhatsApp, kısa süre önce gruplar için iki yeni özellik duyurdu. Her iki yenilik de önümüzdeki haftalarda dünya genelinde sunulmaya başlayacak. Peki yeni olan ne?

Meta’nın milyonlarca kullanıcıya sahip mesajlaşma servisi WhatsApp, her geçen gün faydalı özelliklerle güncelleniyor. Örneğin rakip şirketlerden Telegram’ın sunduğu onlarca  özellik bulunurken, WhatsApp da geliştirici ekibiyle faydalı özellikleri sunuyor. 

Kısa süre önce Meta​, WhatsApp için iki yeni özelliği daha resmi olarak duyurdu. Önümüzdeki haftalarda dünya genelinde kullanıma sunulacak bu güncelleme, gruplar için faydalı yenilikleri getiriyor. 

WHATSAPP’TAN GRUP ODAKLI İKİ YENİLİK

Meta CEO’su Mark Zuckerberg​, kimlerin gruba katılacağına daha fazla kontrol sağlamak için yöneticilere yeni kolaylık sağlıyor. 

Grup yöneticileri artık katılımcıları katılmadan önce onaylayabilme yetkisine sahip olacak. Buna ek olarak Zuckerberg, kullanıcıların hangi gruplarla ortak olduğunu keşfetmelerini kolaylaştıran bir başka özelliği de açıkladı.

WhatsApp için yeni özellikler duyuruldu: Tüm dünyada sunulmaya başlıyor

WhatsApp, kullanıcıların birisiyle hangi gruplara ortak olduğunu bulmanın yeni ve pratik bir çözümünü buldu. Eğer biri ile ortak olduğunuz grupları görmek için kişinin adını aramanız yeterli olacak. Bu, özellikle çok fazla grup içerisinde adını hatırlamadığınız ortak grubu görmeniz için de kolaylık sağlayacaktır. 

Grup ve Topluluk için çalışmalarını artıran WhatsApp’ın, uygulamaya getireceği yeni özellikler şimdilik bunlar. Önümüzdeki haftalarda tüm dünyada kullanıma sunulacak güncelleme ile herkes yeniliklerden faydalanabilecek. Sizler de son özelliklerden faydalanmak için WhatsApp uygulamanızı güncel tutmayı unutmayın. 

Kaynak: Meta Blog

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...