Tgrt Haber

WhatsApp, beklenen özelliği sunmaya başladı: Artık iki telefondan da açılacak

Editör: Hilal Bardakcı / Kaynak: WABetaInfo
09 Temmuz 2022 15:37 - Güncelleme : 09 Temmuz 2022 16:26
WhatsApp, beklenen özelliği sunmaya başladı: Artık iki telefondan da açılacak

WhatsApp, tüm kullanıcıların uzun yıllardır merakla beklediği ve talep ettiği bir özelliği daha kullanıma sokmaya hazırlanıyor. Ortaya çıkan beta test programı görüntülerine göre platform çoklu cihaz desteğini geliştiriyor. Şu anda test aşamasındaki bir özelliğe göre, bir hesap iki akıllı telefondan açılabilecek. İşte ayrıntıları…

Mesajlaşma uygulamaları arasında kullanıcı sayısı bakımından 2 milyar aktif kullanıcısı ile liderliğini koruyan WhatsApp, uzun zamandır gündemi meşgul eden iki telefondan hesap​ açmayı nihayet geliştiriyor.

WhatsApp’a ilişkin son gelişmeleri aktaran WABetaInfo sitesinin haberine göre, mesajlaşma devi iki telefondan aynı WhatsApp hesabını açabilmeyi mümkün kılan özelliği sunmaya hazırlanıyor. Şu anda bu özellik beta test kullanıcılarına sunuldu bile.

WHATSAPP İKİ TELEFONDAN KULLANILABİLECEK

Bir kişi, tek bir numara ile yalnızca bir WhatsApp profili oluşturabilir ve bu hesabını tek bir akıllı telefonda kullanabilir. İşte WhatsApp’ın yeni bir güncelleme ile değiştirmeye çalıştığı şey de bu. Aynı WhatsApp hesabını iki farklı akıllı telefonda kullanmak birçok kişi için büyük kolaylık olacaktır.

WhatsApp, beklenen özelliği sunmaya başladı: Artık iki telefondan da açılacak

WhatsApp, “Farklı cihazları telefonunuza bağlayarak WhatsApp’ı web’te, masaüstü bilgisayarınızda ve diğer cihazlarda kullanabilirsiniz. Aynı anda dört adede kadar bağlı cihaz ve bir adet telefon kullanabilirsiniz.” diyerek çoklu cihaz desteğinin kapsamını anlatıyor. Ama şu anda test aşamasındaki ‘companion mode’, bir hesabın iki telefondan kullanılmasını mümkün hale getirecek.

WABetaInfo’nun haberine göre, WhatsApp artık sohbetleri cihazlar arasında senkronize etmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Böylece bir kullanıcı iki telefondan aynı hesabı kullanıyorsa, gelen sohbetler güncellenebilecek.

Bu arada, Android 2.22.15.13 güncellemesi ile söz konusu özellik beta test kullanıcılarına sunuldu.

Kaynak: WABetaInfo
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...