Tgrt Haber

WhatsApp bunu da yaptı: Milyonlarca kişiyi dinledi, o özelliği nihayet getirdi!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: WABetainfo
15 Kasım 2022 15:15 - Güncelleme : 15 Kasım 2022 15:17
WhatsApp bunu da yaptı: Milyonlarca kişiyi dinledi, o özelliği nihayet getirdi!

Sık sık yeni özellikler üzerine çalışan WhatsApp, çoğu kullanıcının talebini yerine getirdi ve küçük ama önemli güncellemeyi sunmaya başladı.

Anlık mesajlaşma​ platformu WhatsApp​, Türkiye dahil dünyanın her yerinde en çok kullanılan uygulamalardan biri. Bilgisayar, telefon ve internet tarayıcısında hizmet veren uygulama, hemen hemen her platformda mevcut.

Milyonlarca kullanıcıya sahip WhatsApp, bazı özelliklerden yoksun ve bunları yavaş yavaş uygulamaya getiriyor. Meta​ bünyesinde hizmet veren uygulama, uzun yıllardır beklenen başka bir özelliğe daha kavuşmaya başladı.

KENDİ KENDİNE MESAJ DÖNEMİ BAŞLADI

WhatsApp, kullanıcıların belki de yıllardır istediği basit ama önemli bir özelliği kademeler halinde devreye alıyor.

Normalde günlük hayatta telefonunuzdaki bir adres,numara, fotoğraf, tek kullanımlık şifre ya da resimleri bilgisayarda görüntülemek istiyorsunuzdur. Ancak bunları hızlıca yapabilmek için WhatsApp'ın sunduğu kolay bir yol yok. Neyse ki geç de olsa küçük ama önemli eksiklik giderilmeye başladı.

WhatsApp bunu da yaptı: Milyonlarca kişiyi dinledi, o özelliği nihayet getirdi!

Kısa süre önce WhatsApp'ın Android​ beta sürümünde, kendi kendinize mesaj atma özelliği kullanıma sunuldu.

Kendi kendinize not bırakmak ya da mesaj gönderme özelliği bazı uygulamalarda mevcut. Ancak milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp'ın bu özellikten yoksun olması epey şaşırtıcıydı. Neyse ki popüler mesajlaşma uygulaması için beklenen özellik artık mevcut ve bazı kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor. 

WhatsApp bunu da yaptı: Milyonlarca kişiyi dinledi, o özelliği nihayet getirdi!

Kendi kendine mesaj özelliği, şu anda uygulamanın 2.22.23.77 sürümüne sahip kişiler tarafından kullanılabilir. Bu özellik sayesinde WhatsAppkişi listenizden kendinizi seçerek,bazı önemli bilgi ya da materyali kendinize mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

WAbetainfo'ya göre kendi kendine gönderilen mesajlar da, tıpkı diğerlerinde olduğu gibi uçtan uca şifreleniyor. Ayrıca bağlı olan diğer cihazlarınızdan da kendinize gönderdiğiniz mesajlara kolayca ulaşabilmek mümkün. 

HERKESE NE ZAMAN GELECEK?

Şimdilik beta sürüme sahip kişiler için sunulan özellik, önümüzdeki günlerde yayınlanacak bir güncelleme ile diğer kullanıcılara da gelecektir diye tahmin ediyoruz.

Kaynak: WABetainfo
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...