Tgrt Haber

WhatsApp masaüstü uygulaması baştan aşağı güncellendi: İşte yeni tasarım ve gelen özellikler!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: WhatsApp Blog
24 Mart 2023 12:29 - Güncelleme : 24 Mart 2023 12:31
WhatsApp masaüstü uygulaması baştan aşağı güncellendi: İşte yeni tasarım ve gelen özellikler!

Mobil ve tabletler için faydalı özelliklerle kullanıma sunulan WhatsApp, masaüstü sürümünde de yeni özelliklerle ve tasarım değişikliğiyle güncellendi. İşte uygulamaya eklenen son yenilikler…

Android ve iOS’ta sık sık güncellenen WhatsApp​, masaüstü sürümde de yeni yetenekler kazandı. Windowsiçin geliştirilen WhatsApp uygulaması kısa süre önce yepyeni özellikler ve tasarım değişikliğiyle güncellendi.

Yeni güncelleme ile WhatsApp, rakip şirket Zoom’a bile rakip oldu. Zira video görüşmeleri masaüstü sürümde sekiz kişiye yükseltildi. Buna ek olarak sesli aramalar için de 32 kişiye kadar destek sağlanıyor.

WHATSAPP WİNDOWS SÜRÜMÜNDE YENİLENDİ

Meta​, görünüşe bakılırsa mobil versiyonu Windows uygulamasına uyarlamaya başladı. Çünkü yeni gelen özelliklerin çoğu halihazırda Android ve iOS’ta da mevcut.

Özelliklerin yanı sıra kullanıcı arayüzü de yine mobil ile uyumlu olacak şekilde güncellendi. Çoklu cihaz bağlantısı için uygulama içerisinde bazı değişikliklere yer verildi. 

WhatsApp masaüstü uygulaması baştan aşağı güncellendi: İşte yeni tasarım ve gelen özellikler!

Yapılan son güncelleme ile artık cihazlar Windows’ta WhatsApp’a eskisinden çok daha hızlı bağlanacak ve aynı zamanda bağlantı önizlemesi, çıkartma gibi araçlara da sahip olabilecek.

Sizler de WhatsApp’ın en son sürümünü bilgisayarlarınıza indirmek istiyorsanız ‘Buraya’ tıklayabilir, uygulamayı cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. 



Kaynak: WhatsApp Blog

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...